HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. son bölüm izle: Beni başkaları ile karıştırma!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. 77. bölümde Hızır, kızının katilini ararken karşısına Kara Mürsel çıkar. Hızır ile Kara Mürsel karşılıklı olarak restleşirler. Hızır, mekanına adamları ile gelen ve kendisine üst tondan konuşan Kara Mürsel'e karşı sabırlı davranır. Niyeti Kara Mürsel değil üstündeki kişilere ulaşmaktır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. son bölüm tamamını haberimizden izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. son bölüm izle: Beni başkaları ile karıştırma!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. bölümü dün akşam ekranlara geldi. 3. sezonuna başlayan dizide yeni oyuncuların katılması ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecanı devam ediyor. Atv'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır'ın karşısına bu sefer Kara Mürsel isimli bir şahıs çıkar. Nedim'in evinde ele geçirdikleri bilgisayarları ve dosyaları ile birlikte evin adresini veren Zeki'yi almak isteyen Kara Mürsel, bir dönem devlet adına çalışmış, daha sonra ihraç edilmiş biridir. Kara Mürsel'in adamları ile birlikte Hızır'ın mekanına gelmesi ve kendisi ise aşağılayan şekilde konuşmasına Hızır tahammül gösterir. Niyeti Kara Mürsel'in üstündekilere ulaşmaktır. Buna rağmen Hızır Reis, Kara Mürsel' gideceği vakit "Beni başkaları ile karıştırma. Ne zaman karşına çıkacağıma belli olmaz" diyerek ültimatom verir. Kara Mürsel daha sonra çıkışta Zeki'nin kafasına sıkarak adamları ile birlikte mekanı terkeder. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. son bölümü tamanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. son bölümü izlemek için tıklayınız

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır düşmanlarını vurarak ilerlediği yolun sonunda asıl muhatabının mutlaka karşısına çıkacağını bilir. Tehlikeden uzak tutmak istediği için İlyas ve Alparslan'ı planlarına dahil etmez. Ekrem ise aksine ailesi üzerinden oyunlar kurmaya devam eder. Kızını öne attığı planıyla Çakırbeyli Ailesi ile şahsi husumet çıkarmayı başarır. Bu Ekrem'in masa üyeleriyle birebir temas kurmak için bahanesi olacaktır. Hızır her şeyin farkındadır ama oğlunun zaafı elini kolunu bağlar. Ailesini karşısına alacak kadar kendini kaptıran Hızır Ali'nin bu selden kurtulması zor olacaktır.

Yaşar, Hızır ile birlikte öldürdükleri Nedim'in evinde, örgüte dair gizli bilgilerin olduğu bir bilgisayara savaş ganimeti olarak el koyar. Bu bilgilerin deşifre olmasını istemeyen düşmanlardan biri, Hızır'ın karşısına dikilmekte geç kalmayacaktır. Bu şahıs, Kara Mürsel denilen biridir. Mekana adamları ile birlikte gelip Hızır'ı aşağılayan Kara Mürsel'e karşı İlyas kendini zor tutar. Fakat Hızır Reis, onun da zamanı gelecektir diye sabreder.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler