HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem vuruldu mu kurtuldu mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Atv'nin çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyenleri şok eden bir sahne ile final yapmıştı. Hapiste Hızır ile görüşen Meryem, masada oturan ve onu öldürmek isteyen kim öğrenmek istiyordu. Yılmaz'ın biri seninle görüşmek istiyor sözleri ile çıkılan gizemli yolda başına geleceklerden habersizdi. Peki Meryem vuruldu mu yoksa kurtuldu mu? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı detayları..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem vuruldu mu kurtuldu mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak merakla bekleniyor. Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın başrolünü paylaştığı fenomen dizinin son bölümünde Meryem, peşinde olanın kim olduğunu öğrenmek isterken ölümle karşı karşıya geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır'dan masada oturanlardan birinin onu öldürmek istediğini öğrenir. Meryem bu kişinin kim olduğunu öğrenmek ister. Tipi Murat'ı hastanede ziyareti esnasında Yılmaz'ın "Biri seninle görüşmek istiyor" diyerek sürüklediği gizemli yolculuk sonucunda Meryem, onu öldürmek isteyenin kim olduğunu öğreniyor ama bunu hayatıyla öğrenmek zorunda kalıyor. Heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı haberimizden takip edebilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 81. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı ile birlikte birçok konu aydınlatılmış olacak. Dizinin son bölümünde Meryem ile Yılmaz, bilinmeyen bir yolculuğa çıkarken arabadaki GPS'i takip eden Fahri, İlyas ve Alparslan, peşlerinden yola düşerler. Fakat Fahri'nin dediği gibi çıkar ve GPS'i takip edecekleri bu üçlüye yolda pusu kurarlar. Başlarında ise Kara Mürsel vardır. Fakat son anda tehlikeyi farkedince ormana dalarlar ve tehlikeyi çizik almadan atlatırlar. Ama arabaları çamura saplanınca bilmedikleri bir yerde yayan kalırlar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ise Meryem'in gerçekten vurulup vurulmadığı merak ediliyor. Meryem, Yılmaz ile gittikleri evin Ekrem'e ait olduğunu öğreniyor. Bundan dolayı da Ekrem'in onunla görüşmek hatta öldürmek istediğini düşünür. Fakat esasında bütün olayı planlayan Gladyo'nun adamı Yılmaz'dır. Yılmaz Meryem'in öldürüp suçu Ekrem'in üzerine atmak ve Ekrem'i de bundan dolayı öldürmeyi planlıyor. Yılmaz, planını anlatırken Meryem, çantasındaki silha davranır. Fakat bunu farkeden Yılmaz, Meryem'e bir tokat atarak silahı alır ve ona doğru doğrultur. Ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm bir silah sesi ile kapanır. Şimdi izleyiciler ne olduğunu merak ediyorlar. Meryem vuruldu mu, öldü mü yoksa kurtuldu mu? Kurtuldu ise kim kurtardı? Hurşit mi yoksa pusudan kurtulan İlyas, Alparslan, Fahri mi yetişti? Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı her hafta olduğu gibi, bu akşama doğru yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölüm fragmanı için tıklayınız

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Ceylan, Alparslan ve İlyas’ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir. Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basar, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam eder. Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır ise endişelidir. İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında şer bulurlar. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yakacaktır… Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir. Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanadır. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapılır. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden olacaktır.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler