HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı: Yeni bölümde kan akacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayımlandı. 81. bölüm fragmanı özellikle Meryem'in akıbeti ne olacak diye merakla bekleniyordu. Sonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Peki yeni bölümde kan döküleceğini gösteren fragmanda Meryem'in ölüp ölmeyeceğine dair bir ipucu var mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölümden ilk detaylar ve görüntüler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı: Yeni bölümde kan akacak!

Son bölümde Meryem'in kafasına dayanan silahtan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. ATV'nin başarılı dizisinde sonunda yeni bölüm fragmanı çıktı. Meryem'in ölüp ölmeyeceğini merak eden herkes fragmanda buna dair bir ipucu bekliyordu ama Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölüm fragmanından bunun yerine başka bir kritik gelişmeye yer verildi.

HAPİSHANEDE KAN DÖKÜLÜYOR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı Hızır'a ve hapishaneye odaklanıyor ki 21 Kasım'da ekrana gelecek bu bölümde hapishanede kan dökülecek. Hızır hapishaneden çıkmanın yollarını ararken onu ortadan kaldırmak için hapishaneye adam sokulacak. Bu kişiyi durmak da Yaşar'a kalacak hem de kanı belki de canı pahasına. İşte yeni bölümden ipuçaları ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 81. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 81. BÖLÜM FRAGMANINA VERİLEN TEPKİLER

Sosyal medyada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüme dair yapılan yorumların çoğunluğu Meryem ile ilgili. Her ne kadar fragmanda Yaşar Kimsesiz'in bıçaklandığı görülse de belli ki herkesin aklında Meryem var. Pek çok EDHO hayranı fragmanda Meryem'e yer verilmediği için kızgın. Anlaşılan Meryem ile ilgili gerçeği ancak 21 Kasım akşamı ekrana gelecek yeni bölümde göreceği..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 80. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Ceylan, Alparslan ve İlyas’ı da yanına alarak bir intihar görevine girişti. Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıydı. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basacak, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam etti.

Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz son bölümde endişeliydi. İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında kötülük bulacaklardı. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yaktı… Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişti.

Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanaydı. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapıldı. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler