HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hızır Nevzat'ın peşinde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Çünkü heyecanla izlenen dizinin son bölümünde Kaptan kod adında, istihbaratın içinde yer alan, Hızır'ın ölüm emrini veren ve Hızır'ın kızının ölümünde sorumlu olan adamın kim olduğu ortaya çıktı ve çok etkisi yarattı. Kara Mürsel'in sorgusunda ulaştıkları isim, istihbarattan çok güvendikleri Nevzat çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır, Nevzat'ın peşine düşecek. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hızır Nevzat'ın peşinde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nı başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Hızır, sonunda kendisi için ölüm emrini kim verdi, kızını kim öldürdü buluyor. Uzun süredir peşinde olduğu adamı Kara Mürsel'den öğrenen Hızır, çok yakınlarında olan bu kişinin ismini duyunca şok oldu. Çünkü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Kaptan kod adlı ve istihbaratta olan bu adamın Nevzat olduğu ortaya çıktı. Şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisi yeni bölümde Hızır, Nevzat'ın peşine düşecek mi, ondan nasıl intikam alacak, nasıl hesap soracak merakla bekliyor. Bu yüzden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı dörtgözle bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı geçen haftalarda olduğu gibi Pazar günü yayınlanabilir. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84. son bölümü nefesleri kesti. Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın başrolünde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde herkesi şok eden gelişmeler yaşandı. Kara Mürsel'in itirafları sonrasında Hızır'ın ölüm emrini veren ve kızının ölmesine sebep olan kişinin kim olduğunu öğrendiği zaman şok geçirdi. Kaptan kod adlı kişi bunca zaman çok yakınlarında olan biri çıktı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84. son bölümde Mürsel'in haini itiraf ettiği sahne...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, Kara Mürsel'in ele geçirdikten sonra onunla bir anlaşma yapar. Bu anlaşma karşılığında Hızır, Mürsel'i serbest bırakacaktır. Hızır, Mürsel'den kızının ölümüne sebep olan ve kendisinin ölüm emrini veren kişinin kim olduğunu öğrenmek istiyor. Kara Mürsel ise bu fırsattan yararlanmak ister ve Hızır'ı bir başka adama yönlendirir. Bu adamın sorgulanmasında ise istihbarattan Kaptan kod adlı bir isim çıkar. Peki Kaptan kim? Hızır, bunu Mürsel'e sormak ister fakat Kimsesiz Yaşar'ın Mürsel'i yakaladığını öğrenir. Yaşar'ın Mürsel'i öldürmeden istediği bilgiyi alması gerekir. Hızır ile İlyas, zamanında yetişiyor. Ve Mürsel, Kaptan kod adlı kişi kim söylüyor. Fakat bu kişinin Nevzat olduğunu öğrenince öncelikle Hızır şok geçirir ve bir o kadar da sinirleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde bu sahneler sonrasında merakla yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84. son bölümü izlemek için tıklayınız

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır...

Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler