HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm: 81. bölümde Meryem nasıl kurtuldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ekrana geldi ve herkesin merak ettiği Meryem kurtuldu mu sorusu cevap buldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölümde Meryem kendisine doğrultulan namludan nasıl kurtuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Meryem'i ölümden kurtaran yardım hiç beklenmedik birinden geldi. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölümden kritik sahne, son bölüm izleme bağlantısı ve son bölüme verilen izleyici tepkileri...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm: 81. bölümde Meryem nasıl kurtuldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. Bölüm özellikle Meryem reisin akıbeti ne olacak diye merak ediliyordu. EDHO hayranları Meryem reis hain bir kurşundan kurtulabilecek mi öğrenmek için 21 Kasım akşamı ATV ekranında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü izlediler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm Meryem'in sürpriz bir kişi, başka bir hain tarafından kurtarılmasına sahne oldu.

MERYEM REİSİ KİM KURTARDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Meryem ile ilgili hiç ipucu olmaması EDHO izleyicilerini kızdırmıştı. Meryem Reise ne olduğunun cevabı dün akşamki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde verildi. Meryem'i kafasına doğrultulan namludan Ekrem kurtardı. Şimdi Ekrem'in bu beklenmedik hamlesi onu Hızır'ın gazabından kurtaracak mı merak ediliyor.

HIZIR, MÜRSEL'İ AVLADI!

Dizinin final sahnesi de EDHO'cuları oldukça heyecanlandırdı. Hızır'ın hapishane aracına giren Mürsel kendine çok güveniyordu. Ancak Hızır hazırlıklıydı ve kelepçeli olmasına rağmen tuzağına çektiği Mürsel'i haklamayı başardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölümde bir sürpriz olmazsa Karamürsel'in ölümü netleşecektir.

SON BÖLÜME İZLEYİCİLERİN YORUMU

Dizinin bu bölümünde Meryem'in kurtulması ve Hızır'ın tuzağı beniyle karşılandı. Özellikle Yılmaz'ın ölümü ile izleyiciler yorumlarında adeta ona olan hınçlarını ifade ettiler. Ayrıca Hızır'ın kızının katilinin Ekrem olduğu yorumu da yapılıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 81. BÖLÜMDE OLANLARIN ÖZETİ

Hızır, Ekrem’den başka hainlerin de olduğunu fark etti ki bunun için bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başladı. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildi. Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrendi ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi aradı. Bir yandan da Hızır’ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için işe koyuldu. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise beklenmedik bir adım attı. Hala firar durumunda olan İlyas’ın öfkesi, Mürsel’i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için iyice arttı. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıydı. Tipi’den sonra sıra Kimsesiz Yaşar’daydı. Bu gelişmelerin yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü kaçırmak istediyseniz veya yeniden izlemek isterseniz aşağıdaki bağlantdan bölümün tamamını izleyebilirsiniz.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm izle
https://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum/81?id=eb79eeb3-be8c-4ee3-8522-54c2cbad096c
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 80. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Ceylan, Alparslan ve İlyas’ı da yanına alarak bir intihar görevine girişti. Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıydı. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basacak, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam etti.
Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz son bölümde endişeliydi. İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında kötülük bulacaklardı. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yaktı… Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişti.
Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanaydı. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapıldı. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler