HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanları yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanları yayınlandı. Dizinin başlamasını merakla bekleyenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanları ile ipuçları elde etme şansı buldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanları yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz sezon 1. sezonu ile ekrana gelmeye başlayan ve ilk bölümünden itibaren reyting rekorları kırarak, her bölümünde takipçilerini ekran başına kitlemeyi başaran dizi, yeni sezonundan ilk kareleri paylaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı! Geçtiğimz sezonunda zaman zaman heyecan ve aksiyon dolu sahneleri, zaman zaman ise duygu yüklü sahneleri ile dikkatleri çeken dizi yeni sezonuna da iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Türk televizyon izleyicisinin gönlünde taht kuran dizilerden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonuna dair ilk kareler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı ile ortaya çıktı. ATV'nin beğenilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı takipçilerine yeni sezona dair ilk ipuçlarını verdi ve beklentileri bu fragmanla birlikte iyice yükseltti. Etkileyici finali ile sezonu kapatan dizi yine etkileyici bir başlangıç yapmak istiyor. Dizi yeni sezonunda geçen sezondan kalan sorulara yanıt verecek. İzleyenler yine koltuklarından bir an olsun kalkmadan seyredecekleri bir dizi izleyecekler. Peki dizinin yeni sezonunda neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı ve merak edilen detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan yeni sezonun ilk bölümüyle sürecek. İzleyiciler merakla, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda neler olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni sezonu İlyas Çakırbeyli'nin düğünüyle başlayacak. Yeni sezonun ilk bölümünde Hızır Çakırbeyli ile Meryem Çakırbeyli'nin arasında romantik bir konuşma geçecek. Düğüne Alparslan Çakırbeyli'nin annesinin katılması işleri karıştırmaya başlayacak. Alparslan'ın annesi düğüne tek gelmez. Yanındaki sürpriz ziyaretçi Ceylan'dır. Ceylan düğün esnasında Meyrem'le yan yana gelir ve açık bir şekilde onu tehdit eder. Peki bundan sonra neler yaşanacak? Akıllara takılan sorular Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sezon 1. bölümünde yanıt bulmaya başlayacak. Ancak yeni sezonda Ceylan ile Meyrem savaşının ivme kazanacağı kesin gibi görünüyor.

DİZİNİN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz sezonu 40. bölümüyle tamamlayan dizi yeni sezonuna 20 Eylül 2016 Salı günü başlayacak. Geçtiğimiz yıl Salı günlerinin vazgeçilmezi olan dizi, yeni sezonunda da aynı gün yayınlanacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNİN KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin… Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir… Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir… Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir… Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir… Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem...

Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekicidir. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya, Hakan Karahan, Kenan Çoban ve Turgay Tanülkü gibi isimler dizinin başrollerinde yer almaktadır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Fragmanı:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon 2. Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler