HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor? Diziye kim veda etti?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon heyecanla bekleniyor. Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. sezonu geçtiğimiz ay içinde bir fragman yayınlanmış ve dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacağına dair ipucu vermişlerdi. Bu sırada geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? Veda eden ünlü oyuncu kim?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor? Diziye kim veda etti?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak merak edilirken diziye geçen sezon ünlü oyuncu veda ettiğini açıkladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. sezon ön tanıtım fragmanı geçtiğimiz ay içerisinde atv tarafından yayınlandı. Dizinin hayranları merakla yeni sezonun ne zaman başlayacağını ve Hızır'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda nasıl role bürüneceğini bekliyorlar. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? 3. sezonda yer almayacağını açıklayan ünlü oyuncu kim?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Fakat aynı zamanda yeni sezona dair tanıtımda birşey göremedikleri için yapımcılara ateş püskürtüler. Çünkü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı, son sezon final bölümünden sahneler içeriyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanında dikkat çekici iki konu var. Bunlardan bir tanesi dizi yeni sezona Atv'de devam edecek. İkincisi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu Eylül ayında başlayacak. Fragmanda yeni sezon tarihine dair tam bir açıklama yok. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tanıtım fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A VEDA EDEN KİM?

atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın oynadığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen yıl kadrosuna Meryem Uzerli de katılmıştı. İstanbul ile Almanya arası mekik dokuyan Meryem Uzerli, bu sezon kadroda olmayacak. Yaz başından beri sekiz dizi senaryosu okuduğunu söyleyen Meryem Uzerli, "Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ocak'ta yeni bir diziyle ekranda olacağım" dedi.

Meryem Uzerli dizi ekibine duygusal bir sosyal medya mesajından bu şekilde veda etti;


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler