HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eurocup: Galatasaray - Dinamo Sassari canlı yayınla TRT Spor'da

Bugün Galatasaray - Dinamo Sassari canlı yayınla TRT Spor'dan izlenebilecek. Galatasaray kendi evinde İtalyan temsilcisi Dinamo Sassari'yi mağlup edip, son 16 şansını sürdürmek istiyor.

Eurocup: Galatasaray - Dinamo Sassari canlı yayınla TRT Spor'da

Eurocup'ta heyecan bu akşam oynanan maçlarla sürüyor. Eurocup N Grubu kapsamında oynanacak Galatasaray - Dinamo Sassari canlı yayınla TRT Spor'dan izlenebilecek. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın bu önemli müsabakası basketbol severlere seyir zevki yüksek bir maç sunacak. İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak maça Sarı-Kırmızılılar ev sahipliği yapacaklar. Maçı izlemek isteyenler için Galatasaray - Dinamo Sassari canlı yayınla TRT Spor'da ekrana gelecek.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 17. haftasında son olarak Anadolu Efes’i deplasmanda 78-85’lik skorla mağlup eden Sarı-Kırmızılılar, 29 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Mücadelede 40 dakika forma giyen Vladimir Micov hiç şut kaçırmadan 23 sayı üretirken, Stephane Lasme 21 sayı ve Blake Schilb 14 sayı üretti. Eurocup N Grubu beşinci hafta maçında CAI Zaragoza ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray Odeabank, ilk yarısını 42-39 geride kapattığı maçı 85-68 kaybederek son 16’ya kalma şansını son maça bıraktı. Blake Schilb 17 sayı, Stephane Lasme 13 sayı ve Göksenin Köksal 12 sayıyla oynadı.

Galatasaray Odeabank’ı Şubat ayı içerisinde üç maçlık deplasman serisi bekliyor. 13 Şubat’ta Royal Halı Gaziantep, 18 Şubat’ta Bursa’daki Türkiye Kupası’nda Banvit ve 27 Şubat’ta Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Ergin Ataman’ın öğrencileri, Dinamo Sassari maçını kazanması halinde grubundan lider olarak bir üst tura çıkacak.

10 Şubat Çarşamba günü saat 17.00’de oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe ve 20.00’de oynanacak Galatasaray Odeabank – Dinamo Sasssari maçına bilet alan seyirciler, aynı biletle iki maçı da izleyebilecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler