HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eylül de sıcağıyla geldi

Hava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, iç kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

Eylül de sıcağıyla geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Kütahya, Bilecik, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Artvin, Ardahan ile Bursa'nın doğusu, Sakarya'nın güneyi, Ankara ve Eskişehir'in kuzeybatı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı bulutlu. (29)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra kuzeybatı çevreleri yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. (33)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (31)

ADANA: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yüksekleri yerel sağanak yağışlı. (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (30)

SAMSUN: Az bulutlu.(29)

ERZURUM: Parçalı bulutlu. (29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(40)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin güneyi yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Bursa'nın doğusu, Sakarya'nın güneyi ile Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra doğusunun iç kesimlerinin yüksekleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı olacak.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin batı kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Çankırı ile Ankara ve Eskişehir'in kuzeybatısının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, bölgenin iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, bölgenin doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Artvin çevrelerinin kısa süreli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık. (ANKA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler