HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fabrika çalışanları koro kurdu

Kastamonu'da, mobilya fabrikası çalışanlarından oluşan Türk Halk Müziği korosu ilk konserini verdi. 45 fabrika çalışanının performansı alkış aldı

Fabrika çalışanları koro kurdu

Kastamonu Entegre, Kastamonu Görsel Kültür Sanat ve Spor Kulübü Derneği'nin desteğiyle Türk Halk Müziği korosu kurdu. Fabrikada çeşitli birimlerde çalışan 45 kişinin katılımıyla oluşturulan koro, uzun süren provaların ardından ilk konserini Kastamonu Üniversitesi'nde verdi. Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü Enis Koç, insan odaklı çalışmaya verdikleri öneme dikkat çekerek, şöyle dedi:

"Daha önce tiyatro ve birçok etkinliğimiz vardı. 2 ay süresince arkadaşlarımız hazırlık yaptı. Kültür derneğimiz var. Oradan yardım aldılar ve 2 ay içerisinde şimdi inşallah içeride göreceksiniz, müthiş, çok haz alacağımız, tamamen amatörce bir etkinlik. Önemli olan insanların zaaflarıyla uğraşmak değil, insanların yeteneklerini ortaya çıkarmak. Açıkçası bu da bizim başarımız. Bugün bir zımpara operatörünü veya diğer çalışan arkadaşlarımızı içeride şarkı söylerken göreceksiniz. Bunlar bize keyif veriyor."

Enis Koç'un konuşması ardından koro üyeleri şarkılarını söyledi. Fabrika çalışanlarının ailelerinin salonu tamamen doldurduğu konsere Çanakkale Türküsü ile başlayan koronun performansı büyük alkış aldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler