HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook 3 bin kişiyi işe alacak? Facebook'ta çalışma koşulları...

Dünyanın en en büyük sosyal ağı Facebook, canlı yayın hizmeti üzerinden yapılan şiddet paylaşımlarını engellemek için 3 bin kişiyi işe alacağını duyurdu. Peki Facebook'ta işe nasıl girilir? Facebook iş başvurusu nasıl yapılır? Facebook'ta çalışma koşulları nelerdir?

Facebook 3 bin kişiyi işe alacak? Facebook'ta çalışma koşulları...

Facebook Üst Yöneticisi (CEO) ve kurucu ortağı Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada, son haftalarda Facebook üzerinden paylaşılan görüntülerde ve yapılan canlı yayınlarda insanların kendilerine veya başkalarına zarar vermesini endişe verici olarak nitelendirdi. Zuckerberg, söz konusu görüntülerin rapor edilmesini daha kolay ve hızlı hale getirmek için Facebook güvenlik ekibindeki 4 bin 500 kişiye, gelecek bir yıl boyunca 3 bin kişinin daha ekleneceğini açıkladı. Facebook güvenlik ekininde işe giren personeller canlı yayınları takip edecek ve sisteme üye olan kullanıcıların paylaştığı video postlarını anlık olarak takip edecek ve kurallara aykırı içerikleri silecek.

Yeni istihdam sayesinde Facebook'taki "nefret söylemleri" ve "çocuk istismarı" içeren paylaşımların da rapor edilmesinin kolaylaşacağını belirten Zuckerberg, Facebook'un yerel halk ve kanun yürütücülerle de işbirliği içinde çalışacağını vurguladı.

FACEBOOK'TA İŞE GİRMENİN SIRRI

Sosyal medyanın devi Facebook'un alacağı 3 bin kişi için ne zaman iş ilanı çıkacağı ise henüz belli olmadı. Facebook'un yaratıcısı Mark Zuckerberg'in Facebook'ta işe girmek için çalışanlarında tek bir şart aradığı biliniyor. O da, işe alınacak elemanın Mark Zuckerberg'in patronu olabilecek kapasitede olması...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler