HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Farklı kültürler, yeni keşifler

Yaklaşık 1 senedir yayın hayatında olan Ne Güzel Yerler gezi tatil programı ülke tanıtımı için adım adım karış karış Türkiye’yi çekiyor.

Farklı kültürler, yeni keşifler

Medyadoktoru Yapım firması tarafından 13 Bölüm World Travel Channel kanalında yayınlanan programın yeni yayın döneminde ulusal bir televizyon kanalında yayınlanacağını belirten programın yapımcısı ve sunucularından Elif Tayhan, ‘’Önemli bir TV kanalı ile sözleşmemizi yaptık kanalın duyuru stratejisinden dolayı önümüzdeki günlerde yeni kanalımızı duyuracağız. Ülkemizin saygın kanallarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Ne Güzel Yerler programı sunucularından Kerem Baydar ise; Programı yapmaktaki amacımız yurt dışından Ülkemize gelen turistlerin güzelliklerimizi görmeleri, Ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak. İzleyicilerimizi Türkiye'nin sıra dışı turizm bölgelerinde keyif ve eğlence dolu unutulmaz bir yolculuğa çıkarmak. İzleyicilerini Türkiye'nin sıra dışı turizm bölgelerinde keyif ve eğlence dolu unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak… İzleyicilerini Türkiye'nin sıra dışı turizm bölgelerinde keyif ve eğlence dolu unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak…

ARAPÇA DUBLAJ İLE ORTADOĞU TV’LERİNDE DE YAYINLAYACAĞIZ

Ülkemize yoğun ilgi gösteren Ortadoğu ülkelerine de Ne Güzel Yerler programının Arapça dublaj ile yapacaklarını da belirten Tayhan, ‘’Ülkemizde yayınlanan Türk dizileri, sağlık turizmi gibi sektörlerin tanıtımına katkı sağladığı gibi bizlerde gidilmesi görülmesi gereken yerleri Ortadoğu’nun en büyük TV kanallarında yayınlatacağız. Görüşmelerimiz Dubai merkezli TV ‘kanalları ile başladı. Ne kadar çok kitleye ulaşırsak ülkemizin tanıtımına o kadar katkı sağlarız. ’dedi.

TANITIM LİNKİ: https://youtu.be/pW810kI\_2OU

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler