HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Portakal, AK Partili vekile kızdı: Yazık!

FOX Ana Haber sunucu Fatih Portakal, AK Partili vekil Hüseyin Kocabıyık'ın sözlerine tepki gösterdi.

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, "Hollanda Almanya olayları referandumda 'Evet'e 2 puan getirdi" diyen AK Parti İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık'a "Yazık" diyerek tepki koydu. "AKP'li vekilin enterasan bir çıkışı var" diyen Portakal, "Hüseyin Kocabıyık İzmir milletvekili. Bu yurt dışındaki olayları, Almanya ve Hollanda krizlerini kast ederek 'Evet oylarına 2 puan katkı yaptı' diyor. Eğer olaya böyle oy sayısı olarak bakılıyorsa, Hüseyin bey gibi düşünenler varsa diyecek tek kelime yazık. Başka yapacak bir şey yok" dedi.

KOCABIYIK NE DEMİŞTİ?

AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Almanya ve Hollanda'ya teşekkür etti. Kocabıyık yaşanan krizin "evet" oylarını artırdığını söyledi.

"Almanya'ya Hollanda'ya hep kızmayalım. Belki azıcık teşekkür de etmeliyiz. Evet oylarına en az iki puan katkı yaptılar."

Özel bir televizyon programında konuşan Kıcabıyık, yurt içi ve dışında da oyların seyrinin değiştiğini öne sürdü.

"Katiyetle söyleyebilirim ki hem Avrupa'daki vatandaşlarımızın oylarında belirli hatırı sayılır bir artışa sebep olacak hem de asıl Türkiye'nin içerisinde hem kararsız hem de hatta bir miktar hayırcı seçmenin çok ciddi şekilde etkilenmesine yol olacak bu olaylar."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler