HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim Galatasaray'a mı gidiyor? Milli takımdan istifa etti!

Fatih Terim'in milli takım futbol direktörlüğünden istifa etmesi gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile görüşmelerde bulunduğu iddia edilen Fatih Terim, milli takımdan ayrılma kararını Galatasaray'da teknik direktörlük için mi aldı? İşte Fatih Terim'in istifası ile ilgili detaylar ve Terim'in Galatasaray ile ilgili duruşu...

Fatih Terim Galatasaray'a mı gidiyor? Milli takımdan istifa etti!

Son dakika olarak gündeme giren Fatih Terim istifa haberi herkesi şaşkına çevirdi. Terim'in Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile görüştüğü ve Milli Takım'ı bıraktığı öğrenildi. Henüz Fatih Terim'in milli takımı neden bıraktığı bilinmiyor ama akıllara hemen Galatasaray seçeneği geldi. Geçmişte Fatih Terim milli takım ile Galatasaray arasında gidip gelmişti.

GALATASARAY BENİM İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR

Geçtiğimiz günlerde Akşam’ın haberine göre Başkan Dursun Özbek ve G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün, Fatih Terim’le görüştü. Terim'in görüşmede “G.Saray benim için her zaman çok özel ve vazgeçilmezdir. Kulübümün bana ihtiyacı varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.” dediği iddia edildi.
Milli takımdan istifa sonrası bu iddianın gerçek olabileceği ve Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçebileceği konuşuluyor.

TFF'DEN FATİH TERİM'İN İSTİFASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

"Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan bir takım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır.

Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir.
Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler