HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Tezcan: ABD Türkiye'de bir kez daha darbe yapmaya kalkarsa, elçileri öldürülür!

Gazeteci Fatih Tezcan'ın, Başbakan Binali Yıldırım'ın ABD ziyareti sırasında sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşım tepki çekti. Tezcan, “ABD bir daha Türkiye’de darbe denerse, insanları, polisleri, askerleri öldürürse, hiç kimse kimseyi dinlemez. ABD askerleri, devlet görevlileri, elçileri ve ajanları hedef olur, kaçırılır veya öldürülür” dedi.

Fatih Tezcan: ABD Türkiye'de bir kez daha darbe yapmaya kalkarsa, elçileri öldürülür!

'Tehdit' içerikli bir paylaşımda bulunan Tezcan, “ABD bir daha Türkiye’de darbe denerse, insanları, polisleri, askerleri öldürürse, hiç kimse kimseyi dinlemez” dedi.

Tezcan tweetinin devamında ise “Bağımsız ve organize Türk İntikam Timleri için Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ABD askerleri, devlet görevlileri, elçileri ve ajanları hedef olur, kaçırılır veya öldürülür” ifadesini kullandı.

TEZCAN DAHA ÖNCE NELER YAZMIŞTI?

Hükümete yakınlığıyla bilinen Fatih Tezcan daha önce sosyal medya hesabından kendisine operasyon yapılacağını ileri sürmüştü. İstihbarat kaynaklarına yakınlığıyla bilinen Ömer Adıyaman da Tezcan'ın bu iddiasının arkasında dolandırıcılık olduğunu iddia etti. Fatih Tezcan ise kayınvalidesini dolandırdığı iddiasına Twitter hesabından yanıt verdi. Tezcan kaynanasının bıraktığı çekle, kaynanasının mobilya borcunu ödediğini savundu.

'KAYINVALİDESİNİ DOLANDIRDI' İDDİASI

Adıyaman, Tezcan'ın kayınvalidesini dolandırdığı için hapis cezası aldığını da hatırlatarak yakın zamanda da FETÖ ile mücadele adı altında birçok iş adamı ile para trafiğinin kayıtlara yansıdığı iddiasını ortaya attı. Fatih Tezcan sosyal medya hesabından yakın zamanda kendisine operasyon yapılacağını öne sürerek şu mesajı paylaşmıştı; “15 Temmuzda Milleti Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önce sokağa çağıran herkes tek tek cezalandırılıyor. Size böyle olacağını söylemiştim. Sıra bana geliyor. Bazı şeyler şimdilik çok açık yazılmıyor yeri zamanı değil henüz herkes hazır değil ama en azından şu bilinsin ki her şeyin farkındayız…"


En Çok Aranan Haberler