HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih'te doğalgaz patlaması:2 ölü

İstanbul Fatih'te bir otomobilin çarpması sonucu doğalgaz dağıtım kutusunda patlama meydana geldi.

Fatih'te doğalgaz patlaması:2 ölü

Fatih’te bir cipin kontrolden çıkarak sebebiyet verdiği kazada ölenlerin sayısı ikiye çıktı. Olay yerinde hayatını kaybeden Adem Coşkun’un (19) ardından anne Emine Coşkun (36) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karagümrük Sarayağası Caddesi’nde Talat Muda Daylan’ın kullandığı 14 DF 047 plakalı cip, kontrolden çıkarak cadde üzerindeki araçlara ve yayalara çarptı. Olayda, 19 yaşındaki Adem Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Emirhan Kırtay (4), Harun Kırtay (31), Muhammet Coşkun (13) Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Anne Emine Coşkun (36) ise İstanbul (Samatya) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cipin sürücüsü Talat Muda Daylan (70) Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’ne, sürücünün eşi Fehime Daylan ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Şeref Kırtay (54) ile Erhan Orhan (33) da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne Emine Coşkun (36) da kaldırıldığı İstanbul (Samatya) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde hayatını kaybeden Adem Coşkun’un cenazesi gerekli incelemelerin ardından cenaze aracıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazada yaralananların bazı yakınları olay yerinde gözyaşına boğuldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (CİHAN)


En Çok Aranan Haberler