HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fehmi Koru'ya ağır küfür

Soner Yalçın ile Oray Eğin'in Oda TV iddinamesindeki Fehmi Koru'yla ilgili konuşması şok etti.

Fehmi Koru'ya ağır küfür
Gazeteciler.com sitesi günlerce konuşulan o iddianamenin ayrıntılarına yer vermeye devam ediyor. Oda TV iddinamesinde yer alan konuşmaya göre, Soner Yalçın ile Oray Eğin arasındaki 21.05.2009 tarihli konuşmada ağıza alınmayacak sözler sarfediliyor.
Oray Eğin "İ.. olarak adı çıksın" derken...
Soner Yalçın "o... çocuğu" diyerek Fehmi Koru'ya çirkin küfürler ediyor.
İkili Fehmi Koru'nun itibarını zedelemek için çirkin bir planlama yapmışlar.
**İşte tutanaktaki o konuşma:**
Oda TV iddinamesinde yer alan ve **21.05.2009** tarihinde Soner Yalçın ile Oray Eğin arasında geçtiği iddia edilen konuşmadan sonra Oda TV'de **22.05.2009** tarihinde **"KOLONYA KOKULU’ FEHMİ KORU'NUN PARFÜMÜNÜN SIRRI NE?"** başlıklı bir haber yer alıyıyor. Oda TV'deki haber için kullanılan Fehmi Koru fotoğrafı ise dikkat çekici...

**İŞTE ODA TV'DE YAYINLANAN "KOLONYA KOKULU FEHMİ KORU'NUN PARFÜMÜNÜN SIRRI NE?" HABERİ**
**![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1467919/640xauto.jpg)**‘KOLONYA KOKULU’ FEHMİ KORU'NUN PARFÜMÜNÜN SIRRI NE?
**Hikmet Çetinkaya bu habere sevinecek**
**22.05.2009 00:00**
Medyada 'kolonya kokulu' olarak bilinen Fehmi Koru kendisine Oray Eğin tarafından takılan bu sıfatı yalanlamak için Akşam gazetesine Joop marka erkek parfümüyle poz verdi. Ailesi kolonya işi yapan Koru röportajda artık parfüm kullandığını söyledi. Prada ve Joop kullanıyormuş.
Ancak Fehmi Koru'nun parfüm seçimi epey ilginç... Zira kırmızı şişeli Joop, 80'li yıllarda eşcinseller arasında moda olan parfümlerden biriydi. Joop, gerek giyimde gerekse de kozmetikte 80'lerde hedef kitle olarak eşcinselleri kendisine seçmişti ve ağır kokusuyla hemen alıcı bulmuştu. Önce eşcinseller arasında yayıldı, sonradan da moda oldu...
Bazı markalar erkek kokularında gizliden gizliye bir hedef belirlemesi yaparlar ve kimi ürünlerde eşcinselleri hedef kitle olarak görürler. Eşcinsel dergilerine ilan verilir, ürünler genellikle New York'un Soho'su gibi eşcinsellerin sıklıkla uğradığı semtlerdeki butiklerde satılır.
80'li yıllarda Joop, 90'lı yıllarda Jean Paul Gaultier, 2000'lerde de Prada'nın parfümleri eşcinseller tarafından hemen benimsenip moda oldu.
Birkaç sene önce futbolcu Emre Belözoğlu'nun Cristobal marka kadın parfümü kullandığını açıklaması epey tartışılmıştı...
Bakalım Fehmi Koru'nun eşcinsellerin rağbet ettiği parfümleri kullanması nereye çekilecek...
Kuşkusuz insanın sevdiği kokunun cinsiyeti yoktur ve herkes istediği gibi kokmakta özgürdür...
Ama yıllardır Fehmi Koru'nun izini süren ve onu analiz eden Cumhuriyet yazarı Hikmet Çetinkaya'nın bu durumu nasıl yorumlayacağı da merak konusu.
odatv.com
![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1467920/640xauto.jpg)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler