HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe – Kasımpaşa canlı yayın Lig TV’de

Fenerbahçe Kasımpaşa canlı yayın Lig TV ekranlarından izlenebilecek. Lig TV canlı yayınlarıyla Spor Toto Süper Lig heyecanı sürüyor. İşte Fenerbahçe Kasımpaşa maçı detayları...

Fenerbahçe – Kasımpaşa canlı yayın Lig TV’de

Spor Toto Süper Lig 21.hafta maçı Fenerbahçe Kasımpaşa canlı yayın Lig TV ekranlarından izlenebilecek. Lig TV canlı yayınlarıyla bu hafta sonu Spor Toto Süper Lig 21.hafta heyecanı yaşanacak. 21.haftanın açılış karşılaşması Kadıköy’de oynanacak. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Fenerbahçe Kasımpaşa maçı Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Hakem Bülent Yıldırım’ın düdük çalacağı karşılaşmada, yardımcı hakem görevlerini Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yerine getirecek. Saat 20:00’de başlayacak Fenerbahçe Kasımpaşa canlı yayın Lig TV ekranlarından izlenebileceği gibi Mynet Canlı Anlatım servisiyle de takip edilebilecek.

[

****](https://www.mynet.com/spor/iddaa/puandurumu?ligid=1)

Maç fazlasıyla Beşiktaş’ın önünde liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe’de hedef bu maçı kazanıp Beşiktaş’ın puan kaybını beklemek. Haftalardır muhteşem bir form yakalayan ve uzun süre yenilmeyen Fenerbahçe, yenilmezlik serisini geçen hafta kaybetti. Antalyaspor deplasmanında sahaya çıkan sarı-lacivertli ekip gollü geçen maçı 4-2 kaybetmişti. Hafta içinde de kupa maçında Amed Sportif’e konuk olan Fenerbahçe rakibiyle 3-3 berabere kalmıştı. Vitor Pereira ve öğrencileri Kasımpaşa maçına mutlak favori çıkacak. Bahis oyunu İddaa’da Fenerbahçe galibiyetine açılan oran 1.25 olarak belirlendi.

Konuk Kasımpaşa ise gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etme hedefinde. Topladığı 31 puanla 7.sırada yer alan Kasımpaşa, Kadıköy’de bir sürpriz kovalayacak. Geçtiğimiz hafta evinde Gençlerbirliği’ne kaybeden Kasımpaşa ligde toplamda 4 maçtır kazanamıyor. Kasımpaşa’nın Fenerbahçe’ye karşı da şansının tuttuğu söylenemez. Fenerbahçe ile lig tarihinde 25 kez karşılaşan Kasımpaşa bu maçların 13’ünde rakip fileleri havalandıramadı. İki ekip arasında geride kalan 25 maçın 20’sini Fenerbahçe kazandı, 3’ü Kasımpaşa’nın üstünlüğüyle sona erdi. Taraftlar iki maçta yenişemedi.

EKSİKLER BAŞ AĞRITACAK

Bu zorlu maç öncesinde iki takım için de birçok eksik söz konusu. Fenerbahçe tarafında özellikle orta sahadaki eksikler teknik direktör Vitor Pereira’yı kara kara düşündürüyor. Sarı-lacivertli ekipte Mehmet Topal ve Josef de Souza sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek isimler. Sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba da kadroda yok.

Kasımpaşa cephesinde ise kırmızı kart cezalısı Popov’un yanı sıra sakat olan Eren Derdiyok, Scarione, Aydın Yılmaz, Fode Koita, Abdullah Durak, Kubilay Akyüz ve İsmal Ayaz maçta yer alamayacak.

MYNET VE LİG TV’DEN CANLI YAYIN

Fenerbahçe Kasımpaş canlı yayın saat 20:00’den itibaren Lig TV ekranlarından izlenebilecek. Maçın canlı anlatımı da Mynet Canlı Anlatım sayfalarında yer alacak. Mynet Canlı Anlatım ile maçta yaşanan tüm gelişmeleri takip edebilir, maçın heyecanına ortak olabilirsiniz.

[

****](https://www.mynet.com/spor/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler