HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe, Akhisar maçı golleri ve özeti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.. Akhisar Belediyespor'un Yunan yıldızı Gekas iki gol birden atarak maçın yıldızı oldu.

Fenerbahçe, Akhisar maçı golleri ve özeti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı özeti ve
golleri sayfamızda

ÖZET GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE

**http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig

**

AKHİSAR BELEDİYE 2-0 FENERBAHÇE
Stat: 19 Mayıs
Hakem: Deniz Çoban
Akhisar Bld.: Oğuz, Ahmet, Douglao, Uğur, Güray, Zokora, Merter, Kenan (Dk.68 Kerim Zengin), Bilal (Dk.81 Djoum), Bruno, Gekas (Dk.86 Mehmet Akyüz)
Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay
Fenerbahçe: Mert, Gökhan, Bekir, Alves (Dk.64 Emenike), Caner, Mehmet Topal, Alper, Diego, Kuyt (Dk.72 Mehmet Topuz), Sow, Webo
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Sarı Kart: Caner Erkin, Webo (Fenerbahçe), Bruno, Merter, Oğuz (Akhisar Bld.)
Goller: Dk.22 - 48 Gekas (Akhisar Bld.)

Notlar.. Notlar..

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör İsmail Kartal, geçen haftanın ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı. Ligde 4. haftaya ilk 2 sırada giren Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe arasındaki müsabakada, Kartal, geçen haftaki Gaziantepspor maçından farklı olarak, sakatlığı bulunduğu için Manisa'ya getirmediği Emre Belözoğlu ve Emenike'nin yerine Alper Potuk ile Webo'yu oynattı. Ligde 3. maçına çıkan Alper Potuk ile 4. müsabakasını oynayacak Webo, bu sezon ilk defa forma şansı buldu. Sarı-lacivertli ekipte Erten Ersu, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Kadlec, Emenike, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal yedek kulübesinde yer aldı. Fenerbahçe'de sahaya takım kaptanı olarak Gökhan Gönül çıktı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta takımının 2-1 kazandığı Suat Altın Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmedi. Ege temsilcisinde sezona iyi başlayan ve sakatlığı nedeniyle geçen hafta da forma giyemeyen Saidi Ntibazonkiza, Fenerbahçe karşısında da mücadele edemedi.

TARAFTARLAR FAZLA İLGİ GÖSTERMEDİ

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki müsabakaya her iki takımın taraftarı, fazla ilgi göstermedi. Fenerbahçe'nin daha önce Manisa'da oynadığı maçların aksine sarı-lacivertli taraftarlara ayrılan bölüm dolmadı. Akhisar Belediyesporlu taraftarlar maçtan önce, "Biz de bilirdik İstanbul takımı tutmayı, kendimize yakıştıramadık doğduğumuz şehri satmayı" yazılı pankart açtı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler