HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle (beIN Sports izle): Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın!

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izlenebilir durumda. Haberimizdeki bağlantı ile Fenerbahçe Beşiktaş maçını beIN Sports kanalından canlı izleyebilir ve dünya çapında maçı şifresiz yayınlayan kanalları da öğrenebilirsiniz. Süper Lig 6. haftasıyla derbi açılışını da yapıyor, Geçen yılın şampiyonu Beşiktaş ve çıkışa geçmeye çalışan Fenerbahçe, derbi haftasını 3 puan ile kapatmak istiyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz izlemenin yolları.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle (beIN Sports izle): Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın!

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izleme linkini ve bu maçı canlı yayınlayan dünya çapındaki uydu kanallarını haberimizde listeledik. An itibariyle Fenerbahçe Beşiktaş maçı beIN Sports kanalı ile internetten ve TV'den canlı izlenebilir durumda. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız karasal ve uydu yayınları nedeniyle Türkiye'den değil kendi ülkelerindeki resmi canlı, şifresiz yayınları izlemek durumundalar.

Maç ile ilgili şu sıralar korsan olarak yayınlar yine oldukça popüler. Zira, bunun gibi bağlantılar PC'lerinize zarar vermekle kalmayıp; IP numaralarından adresiniz tespit edilerek ağır cezalara çarptırılabilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için de izlenebilir durumda. Premium bir kanal olması nedeniyle, beIN Sports bazı ülkelerde izlenme konusunda problemler yaşatabilir. Haberimizden, Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz yayınlayan kanalları bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı beIN Sports canlı izle!
Canlı takip etmek için tıklayın

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR: HANGİ KANALLARDAN ŞİFRESİZ İZLENEBİLİR?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı, çeşitli ülkelerde şifresiz yayınlanacak. Nijerya, Nijer, Rwanda, Senegal, Sierra Leone gibi afrika ülkelerinde yaşayanlar, Fenerbahçe Beşiktaş maçı A+Sport kanalından şifresiz izleyebilirler. Buna ek olarak Hırvatistan, Fransa, Makedonya, Slovenya gibi avrupa ülkelerinin yanısıra ABD'de de şifresiz canlı yayınlar var.
Afrika ülkelerinde: A+ Sport kanalından şifresiz, Fransa, Kanada, ABD ve Avusturalya'da beIN Sports, avrupa'nın diğer bölgelerinde Sportklub 1 kanalı, Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayacak.Bununla birlikte maçın dünya çapındakini en genel yayınını A+ Sport kanalı, şifresiz olarak gerçekleştiriyor.

Fenerbahçe

18 Carlos Kameni
3 Hasan Ali Kaldırım
4 Mauricio Isla
14 Luis Neto
33 Roman Neustadter
8 Ozan Tufan
11 Mehmet Ekici
20 Giuliano
28 Mathieu Valbuena
89 Josef de Souza
23 Vincent Janssen

Yedekler

1 Volkan Demirel
54 Erten Ersu
6 İsmail Köybaşı
19 Şener Özbayraklı
5 Mehmet Topal
7 Alper Potuk
66 Oğuz Güçtekin
92 Aatif Chahechouhe
9 Fernandao
99 Roberto Soldado

Beşiktaş

1 Fabri
5 Pepe
6 Dusko Tosic
12 Gary Medel
88 Caner Erkin
7 Ricardo Quaresma
8 Ryan Babel
10 Oğuzhan Özyakup
13 Atiba Hutchinson
94 Anderson Talisca
23 Cenk Tosun
Yedekler
29 Tolga Zengin
97 Utku Yuvakuran
2 Matej Mitrovic
14 Fatih Aksoy
15 Orkan Çınar
17 Jeremain Lens
18 Tolgay Arslan
20 Necip Uysal
9 Alvaro Negredo
11 Mustafa Pektemek

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler