HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Derbi için geri sayım başladı

Süper Lig'in 6. haftasında bugün Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. En büyük derbilerden biri olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçına dair detaylar...

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Derbi için geri sayım başladı

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak maçı Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık'ın kariyerindeki 3. derbisine çıkacağı Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta nerede yayınlanacak. İşte en heyecanlı derbilerden biri olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta nerede yayınlanacak bilgisi ve detaylar.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA NEREDE YAYINLANACAK?

Süper Lig'de bugün Fenerbahçe Beşiktaş derbisi heyecanı yaşanacak. İki takım, bugüne dek resmi ve özel olmak üzere Ülker Stadı'nda 53 kez karşılaştı. Kadıköy'deki maçlarda Fenerbahçe 19, Beşiktaş 18 kez kazandı, 16 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kadıköy'de Fenerbahçe 71, Beşiktaş 69 kez gol sevinci yaşadı. 6. haftanın en dikkat çeken karşılaşmasında iki ezeli rakip karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe 3 puan alarak zirveyle arasındaki puan farkını kapatmak isterken, Beşiktaş liderlik yarışında kayıpsız devam etmek istiyor.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta nerede yayınlanacak merak ediliyor. İlhan Cavcav Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe Beşiktaş maçı bugün saat 19.30'da oynanacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık'ın yardımcıları ise Cem Satman ve Serkan Olguncan olacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak verilecek.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi tahminler ise şimdiden konuşulmaya başlandı. Daha önceki Fenerbahçe Beşiktaş maçlarına bakıldığında tablo şunu gösteriyor. Sarı-lacivertliler, tarihe geçen 17 Nisan 2005'teki 4-3'lük lig mağlubiyetinin ardından Beşiktaş ile Kadıköy'de yaptığı 14 resmi maçı yitirmezken, bu süre içinde 8 kez kazandı, 6 kez de berabere kaldı.

Ali Palabıyık, bu sezon geride kalan 5 haftada Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın birer maçını yönetti. Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken, Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendi.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?

Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı. Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletlerinin satışına dün başlandı. Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için 20 Eylül Çarşamba günü satışı yapılacak derbi biletleri, 21 Eylül Perşembe gününden itibaren de genel satışa sunulacak.

Sadece "www.passo.com.tr" üzerinden satışı yapılacak biletlerin fiyatları şöyle:

Okul açık-Mi̇gros tri̇bünü: 80 lira

Fenerium üst-Maraton üst A-B H-I blok:100 lira

Fenerium üst-Maraton üst C-D-F-G blok: 120 lira

Fenerium alt-Maraton alt A-B-H-I blok: 180 lira

Fenerium alt-Maraton alt C-G blok: 200 lira

Fenerium alt-Maraton alt D-F blok: 230 lira

Maraton alt E blok: 275 lira

Fenerium alt E blok: 300 lira

1907 tri̇bünü: 400 lira

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler