HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe final izle! Fenerbahçe Olympiacos maçı nefes kesecek! TRT 1 canlı izle

Fenerbahçe ikinci kez Final Four'da kupaya bir galibiyet uzaklıkta. Bu akşam Final Four'da ikinci kez finale çıkacak olan Fenerbahçe bu sefer eli boş dönmek istemiyor. Taraftarı önünde kupayı almak isteyen Fenerbahçe Yunan ekibi Olympiakos ile mücadele edecek. Fenerbahçe final maçı nasıl canlı izlenebilir?

Fenerbahçe final izle! Fenerbahçe Olympiacos maçı nefes kesecek!  TRT 1 canlı izle

Fenerbahçe bu akşam tarihi bir maça çıkıyor. Kendi taraftarı önünde Fenerbahçe final için sahaya çıkacak ve Eurolig şampiyonluk kupası için mücadele edecek. Fenerbahçe ev avantajı ile de Yunan ekibi Olympiacos'u yenerek Avrupa'nın basketbolda en büyük kupasını müzesine götürmek istiyor. Peki Fenerbahçe final maçı nasıl canlı izlenebilir?

Bu akşam statta olamayanlar Fenerbahçe Olypiacos maçını TRT 1'den canlı olarak izleyebilirler. Aşağıdaki bağlantı ile direkt olarak TRT 1'in online canlı yayına erişebilir ve maçı internetten izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE OLYPIACOS CANLI İZLE

FENERBAHÇE OLYMPIAKOS KARŞISINA NASIL ÇIKACAK?

Dev final öncesi F.Bahçe Koçu Obradovic, Udoh, Olympiakos Koçu Sfairopoulos ve Printezis basın toplantısı düzenledi. Obradovic, “Umuyorum ki sahada Olympiakos’un 1-2 oyuncusunu değil, tüm takımını durdurmaya odaklanabileceğiz” diye konuştu.

Sırp koç bu sözlerle Olympiakos’a karşı da, önceki günkü rakibi Real Madrid’e yaptığını uygulayacağının mesajını verdi. Obra, Real’in yıldızı Llull’ü ‘serbest bırakıp’ rakibin genelini durdurmaya odaklanmıştı.

İLK OLACAK

Fenerbahçe bu akşam kupayı kazanırsa Avrupa'nın basketbolda klüpler bazında en büyük kupasını ilk kez Türkiye'ye kazandırmış olacak. Türkiye’ye daha önce A.Efes Koraç, Beşiktaş Eurochallenge, Galatasaray ise ULEB Avrupa Kupası’nı kazandırdı. Kadın basketbolunda ise Galatasaray ve Yakın Doğu Üniversitesi kupa getirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler