HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe seriyi sürdürebilecek mi?

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'u 16. haftada Kadıköy'de ağırlıyor. Süper Lig'de son dört maçını kazanarak zirveye iyice yaklaşan Fenerbahçe, Karabükspor maçını kazanarak üstüste 5. maçını kazanmak ve Galatasaray'ı geçerek ligde 2. sıraya yerleşmek istiyor. Maç öncesinde Fenerbahçe 29 puanla 4. sırada yer alırken Karabükspor, 8 puanla sonuncu sırada. Peki Fenerbahçe Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe seriyi sürdürebilecek mi?

Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe'nin konuğu Kardemir Karabükspor. Süper Lig'de galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe, liderin puan kayıpları ile birlikte zirveye iyice yaklaştı. Süper Lig'de liderin yine değiştiği bu haftada Fenerbahçe, Karabükspor'u yenerse Galatasaray'ı geçerek ikinci sıraya çıkacak. Aynı zamanda bu galibiyet ile Fenerbahçe, üstüste 5. galibiyeti almış olacak. Peki Fenerbahçe - Karabükspor maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE KARABÜKSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Süper Lig 16. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu lig sonuncusu Kardemir Karabükspor. Ligde son dört maçını kazanarak bir hava yakalayan Fenerbahçe, Karabükspor maçını kazanarak ikinci sıraya yerleşmek istiyor. Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe - Karabükspor maçını Alper Ulusoy yönetecek. Saat 20.00'da başlayacak Fenerbahçe - Karabükspor maçı BeIN Sports 1 kanalı ve Digitürk Play'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE SERİYİ SÜRDÜREBİLECEK Mİ?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında yarın Kardemir Karabükspor'la sahasında karşılaşacak. Süper Lig'de 8 haftadır kaybetmeyen, son 4 lig maçını kazanan sarı-lacivertliler, haftaya 29 puanla 3. sırada yer girdi.

Lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde bulunan teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, 2'si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere son 6 resmi maçtan galibiyetle ayrıldı.

Avustralyalı teknik direktör Tony Popovic'le hafta için yollarını ayıran Kardemir Karabükspor ise zor günler geçiriyor. Son 7 lig maçını kaybeden Karabük temsilcisi, 8 puanla son sırada bulunuyor.

Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor arasında bu akşam saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanacak maçı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

FENERBAHÇE İLE KARABÜKSPOR'UN 19. RANDEVUSU

Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, bu akşam ligde 19. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında ligde geride kalan 18 maçtan 13'ünü Fenerbahçe, 4'ünü Kardemir Karabükspor kazandı, bir müsabaka da berabere sonuçlandı.

Rekabetteki son 5 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe'nin 39 golüne, Kardemir Karabükspor 18 golle yanıt verdi.

Geçen sezonki maçları Fenerbahçe, İstanbul'da 5-0, Karabük'te de 1-0'lık skorlarla kazandı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLARDA FENERBAHÇE ÜSTÜN

İki takım arasında İstanbul'da yapılan 9 lig maçında Fenerbahçe 8, Kardemir Karabükspor bir galibiyet aldı. Fenerbahçe, İstanbul'da rakibine 26 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.

FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Taraflar arasında geride kalan 18 lig maçında Fenerbahçe en farklı skorlu galibiyetini geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da 5-0'lık sonuçla elde etti. Kardemir Karabükspor ise 2012-2013 sezonunda Kadıköy'deki maçı 3-1 kazandı.

FENERBAHÇE MAÇINA EN DİNAMİK OYUNCULARLA ÇIKACAĞIZ

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Levent Açıkgöz, Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacaklarını söyledi.

Fenerbahçe ve ardından Trabzonspor ile oynayacakları maçlarda puan alacaklarını hiç kimsenin düşünmediğini aktaran Açıkgöz, "Bu düşünülmeyen maçlardan puan alırsak mücadelenin, direnişin başlangıcı olacak. Diğer maçlarda moral ve motivasyon daha fazla olacak. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı çok önemli. Diğer maçlar hiç önemli değil çünkü maç maç bakacağız. Bizim için Fenerbahçe maçında yüreğini ortaya koyacak arkadaşlar lazım. En doğru seçimi yapacağız. İdmanda gönülsüz olan, kafası karışık olan insanlarla işimiz yok. İdmanı yaparlar ama Fenerbahçe maçında olmazlar. Bütün bir ekip olarak pür dikkat Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız." diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler