HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Real Madrid maçı canlı izle: Final Four heyecanı başlıyor! TRT Spor izle

Fenerbahçe basketbol takımı 3. kez Final Four'da. Fenerbahçe şeytanın bacağını kırıp kupaya erişmek istiyor. Geçtiğimiz sene son maça gelen ama kupayı alamayan Fenerbahçe, Final Four kupasını Türkiye'ye getirmek için mücadele edecek. İşte Fenerbahçe Real Madrid maçı için şifresiz TRT Spor canlı izleme bağlantısı ve maçtan detaylar...

Fenerbahçe Real Madrid maçı canlı izle: Final Four heyecanı başlıyor! TRT Spor izle

Dev karşılaşma, Fenerbahçe Real Madrid Fenerbahçe maçı bu akşam Sinan Erdem Stadyumu'nda oynanacak. Final Four yani Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde heyecan Fenerbahçe Real Madrid maçı heyecanı saat 21.30'da başlayacak. Peki Fenerbahçe Real Madrid maçı nasıl canlı izlenebilir?
Basketbolseverler Fenerbahçe Real Madrid maçını bu akşam TRTspor ile BEINsport kanallarından canlı olarak izleyebilecekler. Aşağıdaki TRTspor canlı yayın linki ile Fenerbahçe Real Madrid basketbol maçını cep telefonunuz, tabletiniz ya da bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE - REAL MADRİC CANLI İZLE

Dünyanın dört bir köşesinde gerek absın gerekse de basketbolseverlerin dikkati finale odaklanmış durumda. Bu akşam Sinan Erdem'i 1000'den fazla basın mensubu takip edecek.

BİLET FİYATLARI UÇTU

Maç öncesinde bu tarihi karşılaşmayı izlemek isteyen Fenerbahçeliler doğal olarak biletlere akın ettiler. Sahaya yakınlık durumuna göre 1200 ila 20 bin TL arasında değişen satılan dörtlü final biletleri kısa sürede tükendi. Tabii bu durum biletini daha da fahiş fiyata satmak isteyenlere fırsat doğurdu. Bir internet sitesinde 224 bin 798 lira 39 kuruşa bilet satışa çıkartıldı.

FENERBAHÇE VE REAL MADRİD'İN SON DURUMU

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 18 galibiyetle 5. sırada bitirdi. Sezona 4'te 4 yaparak başlayan sarı-lacivertliler, gösterdiği performansla son haftalara ilk 2 içinde girdi. Son 4 haftada 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe, normal sezonu 5. sırada tamamlayarak, play-off öncesi saha avantajını kaybetti.
Normal sezonu 5. sırada bitirerek adını play-off'a yazdıran Fenerbahçe, Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods takımıyla eşleşti. Saha avantajını kaybeden sarı-lacivertli ekip, buna rağmen gösterdiği performansla play-off'u kayıpsız geçti. Deplasmandaki karşılaşmaları 71-58 ve 80-75 kazanan Fenerbahçe, sahasındaki ilk müsabakayı da 79-61 galip tamamladı ve adını Dörtlü Final'e yazdırdı.

FENERBAHÇE'NİN KADROSU

Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Ahmet Düverioğlu, Barış Hersek, Egehan Arna, Berk Uğurlu (Türkiye), Ekpe Udoh, James Nunnally (ABD), Pero Antic (Makedonya), Bogdan Bogdanovic, Nikola Kalinic (Sırbistan), Anthony Bennett (Kanada), Kostas Sloukas (Yunanistan), Jan Vesely (Çekya), Luigi Datome (İtalya).

FENERBAHÇE'DE EN SKORER OYUNCULAR

Fenerbahçe'de Bogdan Bogdanovic ile Ekpe Udoh, normal sezon ve play-off'taki istatistikleriyle dikkati çekiyor. THY Avrupa Ligi'nde sezonun en iyi ilk 5'ine seçilen Bogdanovic ve Udoh, aynı zamanda sarı-lacivertlilerin de en skorer oyuncuları oldu. Bogdanovic 14,5, Udoh ise 12 sayı ortalamasıyla sezon içinde takımlarına katkıda bulundu.

Udoh ise THY Avrupa Ligi'nde hem ribauntta hem de blok istatistiklerinde zirvede yer aldı. Tecrübeli uzun oyuncu, 7,6 ribaunt ve 2,1 blok ortalamasıyla Avrupa Ligi'nin bu istatistiklerde en iyisi oldu. Sarı-lacivertli basketbolcu, Dörtlü Final'e kalan ekipler arasında CSKA Moskovalı Nando De Colo'dan sonra en fazla verimlilik puanına sahip oyuncu olmayı başardı.

FENERBAHÇE - REAL MADRİD KARŞILAŞMALARI

Fenerbahçe, Dörtlü Final'de karşılaşacağı Real Madrid ile son 3 yıldaki rekabetiyle dikkati çekiyor. Real Madrid ile son 3 sezonda 8 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçların 5'ini kazandı.

FİNAL FOUR ÖNCESİ TAKSİM KARIŞTI

EuroLeague Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarları kavgaya karıştı. CSKA Moskova ile oynayacakları maç öncesi İstiklal Caddesi'nde yürüyüşe çıkan az sayıdaki Olympiakos taraftarı, kimliği belirsiz kişiler ile kavgaya karıştı. Olympiakos taraftarları, kavgadan kaçarak uzaklaşırken emniyet güçleri olaya müdahale etmekte güçlük çekti.

Kavga sırasında havai fişekler de kullanıldı. Olaylarda 5 Yunan taraftarları yaralandı.

En Çok Aranan Haberler