HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Tevez ve Luiz Adriano'yu elinden kaçırdı

Ligde şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe, bir yandan transferde ses getirecek hamlelere imza atarken, diğer yandan gündeminde yer alan Luiz Adriano ve Carlos Tevez'i başka takımlara kaptırdı.

Fenerbahçe Tevez ve Luiz Adriano'yu elinden kaçırdı

Ligde şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe, transferde dünyaca ünlü isimleri gündemine aldı. Kadrosunda bulunan bazı isimlerle yollarına devam etmeme yönünde karar alınan Fenerbahçe'de yurt içinden Bursaspor'da forma giyen Şener Özbayraklı ve Fernandao ile Fransa'nın Lille takımından Danimarkalı Simon Krajer'i renklerine bağladı. Diğer yandan Manchester United'tan Nani, Juventus'tan Carlos Tevez ve Shaktar Donetsk'ten Luiz Adriano'yu transfer etmeye çalışan Fenerbahçe'ye iki isimden kötü haber geldi.

[

****](https://www.mynet.com/spor/fenerbahce)

CARLOS TEVEZ BOCA JUNİORS'TA

Juventus'un Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, 5 milyon Euro artı 3 oyuncu karşılığında futbola başladığı takım olan Boca Juniors'a transfer oldu. 31 yaşındaki oyuncu için Boca, Juventus'a 5 milyon euro ödeyecek. Juventus ayrıca Boca'dan biri kiralık, iki oyuncunun da ilk satın alma opsiyonu olmak üzere üç futbolcu alacak. Bu oyuncuların Pavon, Cristaldo ve Vadala olduğu bildirildi. Resmen açıklanan transferin imza töreninin Copa America'nın bitiminden sonra 7 Temmuz'da yapılacağı bildirildi. Tevez, Boca Juniors'tan alacağı yıllık 4,5 milyon euro ile Arjantin Ligi'nin en çok kazanan oyuncusu da olacak. Juventus'ta 66 maçta 39 gol atan Tevez, 2004-05 sezonunda Boca Juniors formasını giydikten sonra Corinthians, West Ham, Manchester United ve Manchester City takımlarında top koşturdu.

LUİZ ADRİANO AL AHLY'DE

Fenerbahçe'nin hedefindeki bir diğer isim ise Mircea Lucescu'nun yönetimindeki Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk'te forma giyen Luiz Adriano'dan da kötü haber geldi. Brezilyalı yıldız futbolcu Luiz Adriano, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Ahly'ye transfer oldu. Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin başkanı Al Naboodah transferin bittiğini Twitter hesabından duyurdu. Adriano, 2006'da transfer olduğu Shakhtar'da 264 maçta 129 gol kaydetti. Öte yandan Goloba Esporte'nin haberine göre, Luiz Adriano, Al Ahli transferinden haberi olmadığını ve o kulübe gitmeyeceğini açıkladı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler