HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Trabazonspor maçı canlı izle: Maçı canlı yayınlayan kanallar için tıklayın!

Fenerbahçe Trabzonspor maçı sezonun heyecanla beklenen maçlarından bir tanesi. Hal böyle olunca bu maçın canlı izleme bağlantıları ve Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Maç öncesi ve maç sonrası her detayıyla konuşulan Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izleme bağlantıları, maçla ilgili son dakika bilgiler ve maçın ilk 11 düzeni haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe Trabazonspor maçı canlı izle: Maçı canlı yayınlayan kanallar için tıklayın!

Fenerbahçe Trabzonspor maçı sezonun en çok beklenen karşılaşmalarından bir tanesi. Dünya çapında da birçok kanal aracılığı ile canlı yayınlanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı olarak hangi kanallardan izlenebilir, maç canlı ve şifresiz izlenebilir mi gibi tüm detaylara haberimizden erişebilirsiniz. Fenerbahçe Trabzonspor maçı, ligin kapanış maçlarından bir tanesi olacak ve Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye son yıllarda pek fazla üstünlük kuramamasıyla, bu maçın önem katsayısı gittikçe arttı.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle!

Maçı canlı takip etmek için tıklayın

MAÇI CANLI YAYINLAYAN KANALLAR: AVRUPA, AMERİKA ve AFRİKA

Fenerbahçe ile Trabzonspor Kadıköy Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor ve bu maç tüm kıtalarda canlı yayınlanacak. Afrika'nın spor kanalı, A+ Sport kanalı, Fenerbahçe Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz yayınlamayı planlıyor. Ayrıca, bu maçın şifresiz yayınları ağırlıklı olarak ABD'de var. beIN Sports USA şifreli yayınla karşımıza çıkarken yasal bir yayın organı olan fuboTV Fenerbahçe Trabzonspor maçı için şifresiz yayın gerçekleştirecek.

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un ilk 11'leri şu şekilde:

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Alper, Valbuena, Robin van Persie
Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Kucka, Okay Yokuşlu, Olcay, Bero, Yusuf, Burak Yılmaz

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇ İSTATİĞİ

İki takım arasında Kadıköy'de oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor, İstanbul'da oynanan karşılaşmalarda son galibiyetini 1997-1998 sezonunda 3-1'lik skorla aldı. Bordo-Mavili ekip 2009-2010 sezonundan itibaren oynanan 8 maçta Fenerbahçe'ye sadece 2 gol atabildi. Fenerbahçe Trabzonspor 117 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda en çok kazanan taraf, 47 galibiyetle Fenerbahçe oldu. İki takım futbol tarihinde ilk kez Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin ilk kez Trabzon’a gitmesinden dolayı maçta seyirci ve hasılat rekoru kırılmıştır.

Maçı 15 binin üzerinde seyirci izlemiş ve 160 bin Lira bilet geliri elde edilmiştir. Trabzonspor maç boyunca 6 köşe vuruşu ve 6 faul, Fenerbahçe ise dokuz faul atışına karşılık köşe vuruşu kullanamamıştır. Maçta gösterilen sarı kart sayısı ise yalnızca ikidir. İkinci ve rövanş maçını ise 27 Şubat 1974 tarihinde İstanbul İnönü Stadı’nda yapmışlardır.

O dönem Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Didi, Trabzonspor’un ise Ahmet Suat Özyazıcı’ydı. Fenerbahçe ilk galibeyitini bu maçta 16 Şubat 1974 günü 3-2'lik skor ile aldı. Rekabetteki ilk gol ise bu maçın 37.dakikasında Kadir Özcan'ın penaltı golüyle geldi. Trabzonspor ise ilk galibiyetini 1975 yılında 2-1'lik skor ile aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler