HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle! İlk 3'te avrupa mücadelesi

Fenerbahçe Trabzonspor maçının özeti internetten canlı izlenebilir. Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşması saat 19.00'da canlı yayınlandı, ardından da karşılaşmanın özet görüntüleri yayınlandı. Kadıköy Ülker Stadmuyumunda başlayan mücadelenin hakemi Ali Palabıyık... 33. Hafta mücadelesi olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izleme bilgilerini haberimizden takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle! İlk 3'te avrupa mücadelesi

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı, 1 -1 beraberlikle sonuçlandı ve 2 takım da puanları paylaştı. Fenerbahçe'nin golünü tartışmalı bir golle Emenike attı. Genellikle orta saha mücadelesi olarak geçen Fenerbahçe - Trabzonspor maçında, toplam 4 tane yüzde 100'lük gol pozisyonları doğdu. Fenerbahçe'nin ise bir topu direkten dışarıya gitti. Süper Loto Süper Ligi'nin dev maçlarından biri olmasına rağmen, Fenerbahçe taraftarı maça ilgi göstermedi ve 10 bin - 15 bin dolaylarında Fenerbahçeli taraftar maçı stadyumdan takip etti. Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, bu maçtan sonra Fenerbahçe taraftarlarına veda etti.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ İZLE

-

Fenerbahçe Trabzonspor maçının takım kadroları

Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef de Souza, Lens, Sow,Van Persie, Emenike.

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur Demirok, Medjani, Mas, Okay, Bero, Olcay, Yusuf Yazıcı, Castillo, N'Doye

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında bu akşam saat 19.00’da Ülker Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak olan maçın canlı anlatımını ise spor.mynet.com adresinden takip edebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler