HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Vardar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak?

Fenerbahçe, Vardar karşısında tur için zorlu bir mücadele verecek. Avrupa Ligi play off turu rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Vardar'ı ağırlıyor. Fenerbahçe, Vardar ile deplasmanda oynadığı maçta talihsiz bir şekilde 2-0 yenik kapamıştı. Fenerbahçe'nin turu geçmesi için en az 3 farklı skor gerekiyor. Fenerbahçe, resmi sitesinden Vardar maçı biletlerinin fiyatlarını açıkladı. Peki Fenerbahçe - Vardar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Vardar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak?

Fenerbahçe, Vardar ile UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Makedonya'nın başkenti Üsküp'te oynanan maç Vardar'ın 2-0 üstünlüğü ile sona ermişti. Fenerbahçe'nin deplasmanda tek kale oynadığı ilk maçta defansın yaptığı iki basit hata Vardar karşısında yenilgiyi getirdi. Fenerbahçe'nin Vardar'ı 3 farklı galibiyetler yenmesi gerekiyor ki UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilsin. Peki Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Vardar ile 0-2'nin rövanşında Kadıköy'de karşılaşacak. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Makedon temsilcisi Vardar'la 24 Ağustos Perşembe günü oynayacağı maçı, Polonya Futbol Federasyonundan Daniel Stefanski yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak Fenerbahçe - Vardar maçını Polonyalı hakem Stefanski düdük çalacak. Stefanski'nin yardımcılıklarını da aynı ülkeden Marcin Boniek ve Dawid Igor Golis'in yapacağı maçın dördüncü hakemlik görevini Zbigniew Dobrynin üstlenecek. Fenerbahçe Vardar maçı, 24 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'ta Smart Sport'tan canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE KALESİ VE DEFANS S.O.S. VERİYOR!

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kaleci Volkan Demirel ile sözleşme yenilerken diğer yandan Idriss Carlos Kameni'yi transfer etti. Sezon başından bu yana iki kalecinin de yediği hatalı goller, Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. Özellikle Volkan Demirel, kötü performansı nedeniyle hem taraftarlar hem de kamuoyunda eleştiriliyor. Volkan Demirel, forma giydiği son 11 resmi maçın hepsinde en az bir gol yedi.

Fenerbahçe, yeni sezon ilk iki maçında toplam 4 gol gördü kalesinde. Kadıköy'de oynadığı son 8 maçta kalesinde gol gören Fenerbahçe, bu maçlarda toplam 12 gol yedi. Fenerbahçe, özellikle Kjaer'in gitmesi ile defansta daha sık hata yapmaya ve kolay gol yemeye başladı.

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında 24 Ağustos Perşembe günü Vardar'la oynayacağı rövanş maçının biletleri yarın satışa çıkacak. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 30 ila 400 lira arasında satışa sunulan biletlerinin genel satışına yarın başlanacağı belirtildi. Bilet satışlarının sadece "www.passo.com.tr" internet sitesi üzerinden yapılacağı kaydedildi. Ülker Stadı'nda 24 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kategorilerine göre şöyle:

Okul Açık ve Migros Tribünü: 30 lira

Fenerium Üst Maraton (A, B, H, I Blok): 100 lira

Fenerium Üst Maraton (C, D, F, G Blok): 120 lira

Fenerium Alt (A, B, H, I Blok): 180 lira

Fenerium Alt (C, G Blok): 200 lira

Fenerium Alt (D, F Blok): 230 lira

Fenerium Alt (E Blok): 300 lira

1907 Tribünü: 400 lira

UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF TURU İLK MAÇLARININ SKORLARI

Avrupa Ligi play off turu ilk maçları dün akşam oynandı. UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk karşılaşmalarında topam 21 maç yapıldı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Üsküp'te oynanan maçta Vardar'a 2-0 mağlup oldu. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçları 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak. UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş karşılaşmaları sonrasında gruplara kalanlar arasında kura çekimi 25 Ağustos Cuma günü yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Dinamo Zagreb (Hırvatistan) - Skenderbeu (Arnavutluk): 1-1

BATE (Belarus) - Oleksandriya (Ukrayna): 1-1

Apollon (Kıbrıs Rum Kesimi) - Midtjylland (Danimarka): 3-2

Krasnodar (Rusya) - Kızılyıldız (Sırbistan): 3-2

Hafnarfjördur (İzlanda) - Braga (Portekiz): 1-2

PAOK (Yunanistan) - Östersunds (İsveç): 3-1

Vardar (Makedonya) - Fenerbahçe: 2-0

Viktoria Plzen (Çekya) - AEK Larnaka (Kıbrıs Rum Kesimi): 3-1

Ludogorets (Bulgaristan) - Süduva (Litvanya): 2-0

Altach (Avusturya) - Maccabi Tel-Aviv (İsrail): 0-1

Panathinaikos (Yunanistan) - Athletic Bilbao (İspanya): 2-3

Legia Varşova (Polonya) - Sheriff (Moldova): 1-1

Domzale (Slovenya) - Olympique Marsilya (Fransa): 1-1

Ajax (Hollanda) - Rosenborg (Norveç): 0-1

Viitorul (Romanya) - Salzburg (Avusturya): 1-3

Club Brugge (Belçika) - AEK (Yunanistan): 0-0

Osijek (Hırvatistan) - Austria Wien (Avusturya): 1-2

Milan (İtalya) - Shkendija (Makedonya): 6-0

Partizan (Sırbistan) - Videoton (Macaristan): 0-0

Everton (İngiltere) - Hajduk Split (Hırvatistan): 2-0

Maritimo (Portekiz) - Dinamo Kiev (Ukrayna): 0-0

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler