HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Vardar maçı yarın saat kaçta? Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Fenerbahçe Vardar maçı, 24 Ağustos Perşembe akşamı canlı olarak yayınlanacak. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda başlayacak olan Fenerbahçe Vardar maçı, Fener için 'varlık' ve 'yokluk' maçı... Fenerbahçe, Vardar karşısında ilk maçı 2-0 kaybetmiş ve gruplara kalma şansını zora sokmuştu. Fenerbahçeli taraftarlar ise, Fenerbahçe'nin Vardar karşısında turu nasıl geçebileceğini ve Fenerbahçe Vardar maçı saatini merak ediyorlar. Detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Vardar maçı yarın saat kaçta? Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Fenerbahçe Vardar maçı, Fener için neredeyse 'varım' ya da 'yokum' maçı olarak tarihe geçecek. İlk maçı 2-0 mağlup kapatan Fenerbahçe, tur şansı için 2'den fazla gol atması gerekiyor. Zira, Fenerbahçe umitlerini penaltı veya uzatmalara bırakabilmek için minimum 2 gol atması gerekli. Fenerbahçe Vardar maçı, Ülker Stadyumu'nda saat 20.30'da başlıyor, maç D Smart platformuna bağlı Smart Sports kanalından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN TURU GEÇMESİ İÇİN KAÇ GOL ATMASI GEREKİYOR?

Vardar Fenerbahçe maçı, Makedonya'da 2-0 tamamlanmıştı. Fenerbahçe, turu geçebilmek için gol yemeden 3 gol, uzatabilmek için de 2 gol atması gerekli. 4-1 ve 5-2 gibi gollü ve farklı galibiyetler Fenerbahçe'ye turu getirir. Fenerbahçe'nin 2 farklı galibiyetleri ile, deplasman golü düşünülerek Fenerbahçe tur şansını kaybetmiş olacak. 90 dakikanın 2-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek takım penaltı atışlarıyla belirlenecek.

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI BİLET FİYATLARI

Okul Açık ve Migros Tribünü:
30 lira Fenerium Üst Maraton (A, B, H, I Blok): 100 lira
Fenerium Üst Maraton (C, D, F, G Blok): 120 lira
Fenerium Alt (A, B, H, I Blok): 180 lira
Fenerium Alt (C, G Blok): 200 lira
Fenerium Alt (D, F Blok): 230 lira
Fenerium Alt (E Blok): 300 lira
1907 Tribünü: 400 lira

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler