HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethullah Gülen'den Hakan Fidan ve Adil Öksüz açıklaması

Fethullah Gülen, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun kendisini ziyaret ettiğini açıklamıştı. Fethullah Gülen bu kez de Milli İstihbarat Teşkilatı Müşteşarı Hakan Fidan'ın da kendisiyle görüştüğünü söyledi. Adil Öksüz'ün darbe girişimi öncesi kendisini ziyaret ettiği iddiasını reddeden Gülen, “Öksüz, birkaç sene önce buraya geldi. Daha sonra medyada benimle fotoğrafını gördüm. Yüzlerce insan benimle fotoğraf çektiriyor. Fotoğraf çektirmekten bu bağlantıyı kurmak acele hüküm vermek olur" dedi.

France24'e konuşan Fethullah Gülen, darbe girişiminin kilit ismi, firari Adil Öksüz’ün MİT ile bağlantılı olduğunu savunarak şunları söyledi:

GELMEYEN KALMADI Kİ

"Nerede olduğunu bilmiyorum ama Adil Öksüz’ü buluyorlar, sonra onu salıveriyorlar. Sonra onun Milli İstihbarat ile alakası ortaya çıkıyor. Gelenlerden birisi de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başındaki Hakan Fidan’dı. İki defa ziyaret etti. Yeğenimin evinde iki defa yemek yedi. Gelmeyen kalmadı ki. Fotoğraf karesinin içine girmediğim insan kalmadı. Bunu, birinin düşüncesi içinde değerlendirmek ezbere mülahazalar."

ACELE HÜKÜM VERMEK OLUR

Öksüz'ün darbe girişimi öncesi kendisini ziyaret ettiği yolundaki iddiayı reddeden Gülen, sözlerine şöyle devam etti: “Öksüz, birkaç sene önce buraya geldi. Daha sonra medyada benimle fotoğrafını gördüm. Yüzlerce insan benimle fotoğraf çektiriyor. Fotoğraf çektirmekten bu bağlantıyı kurmak acele hüküm vermek olur."


En Çok Aranan Haberler