HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FETÖ lideri Fetullah Gülen yeni talimat mı verdi?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün lideri Fetullah Gülen’in son konuşmasında “di-di-dâ-dıt, dâ-dâ-dıt, dıt-dıt-dıt, dâ-dâ-dıt” şeklinde sesler çıkarması dikkat çekti.

FETÖ lideri Fetullah Gülen, konuşmasında “Şer”den bahsederken telsiz örneği verdi. “Sürekli şerâre üreten… ‘Şerr’ kelimesi, ‘hayr’ın zıddıdır. Fakat ‘şerâre’ kelimesini de kullanırız; Frenkçe’den geçme bir kelime bu” diyen Gülen şu ilginç sözleri sarf etti:

“Telsizde, sinyaller içinde, o sinyalleri karıştırma adına, birileri devreye girer; siz, ‘di-di-dâ-dıt, dâ-dâ-dıt, dıt-dıt-dıt, dâ-dâ-dıt’ filan, bunları doğru almayasınız diye, araya girerler, sinyalleri bozarlar.”

YENİ BİR HAİNLİK PEŞİNDE Mİ?

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak olan Çanakkale Köprüsü'nün yarınki temel atma töreni öncesi Gülen'den "Şerare", "sinyal karıştırma" ve "kalibrasyon" kelimelerinin de yer aldığı böyle bir video gelmesi, "FETÖ lideri Fetullah Gülen, mesaj mı verdi?" sorusunu akıllara getirdi.

CÜBBESİYLE DARBE SİNYALİ VERMİŞTİ

15 Temmuz öncesindeki bir konuşmasında 'Haki' renk cübbe giyen Fetullah Gülen'in ordudaki müritlerine darbe girişimi sinyalini verdiği belirtilmişti. MİT, Gülen'in "haki cübbesini" fark edip, FETÖ üyelerinin kriptolu yazışma sistemini de kırmıştı. Ama ne MİT ne de ABD istihbaratı, 15 Temmuz öncesi darbe girişimi olacağına dair net bir teşhis koyamamıştı.


En Çok Aranan Haberler