HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FETÖ soruşturması kapsamında TARKİM'in hangarına mühür

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve yurt dışına kaçtığı tespit edilen Faruk Bayındır'ın şirketi olan Tarkim Havacılık'a ait olan hangarlar polis tarafından mühürlendi.

FETÖ soruşturması kapsamında TARKİM'in hangarına mühür

Alınan bilgiye göre, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar devam ediyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve yurt dışına kaçtığı tespit edilen Faruk Bayındır'ın şirketi olan Tarkim Havacılık'a ait olan hangarlar polis tarafından mühürlendi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu'nda bulunan Tarkim Havacılığa ait uçak bakım hangarının kira sözleşmesi ev sahibi durumunda bulunan DHMİ(Devlet Hava Meydanları İşletmesi) tarafından mahkeme kararıyla fesh edildi. Alınan karar üzerine DHMİ ekipleri ve polis saat 15.00 civarında Tarkim Hangarı'na giderek binayı boşalttı.

Çalışanların görev kartlarına el koyan polis ekipleri daha sonra hangarı mühürledi. Bu arada Tarkim'e ait olduğu belirlenen Adana Havalimanı'ndaki hangarında mühürlendiği öğrenildi.

DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler