HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fetullah Gülen'den cezaevlerindeki üyelerine skandal mesaj!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Pensilvanya'da bulunan elebaşı Fetullah Gülen, şifreli yeni bir mesajı ortaya çıktı. Gülen, yakın bir zamanda çekildiği belirtilen sohbetinde "Allah'ım bunları ekstradan, lütfunla çıkar. Itlak eyle, salıver bunları" ifadesini kullandı. Gülen'in bu sözleriyle cezaevinde bulunan FETÖ üyelerine mesaj verdiği iddia edildi.

Pensilvanya'da yaşayan FETÖ lideri Fetullah Gülen, cezaevlerini kastettiği öne sürülen yeni bir mesaj yayınladı. Cezaevinde bulunan FETÖ'cülere mesaj verdiği belirtilen videoda Gülen, "Allah'ım bunları ekstradan, lütfunla çıkar. Itlak eyle, salıver bunları" dedi.

DAHA ÖNCEDE 'SUİKAST' MESAJI VERMİŞTİ

Fetullah Gülen, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan mesajında suikastler olacağını söylemişti. Gülen, önemli kişilere suikast uygulanarak,15 Temmuz darbe girişiminin senaryo olmadığına, iç ve dış kamuoyunda destek aranacağını iddia etmişti. Gülen, skandal mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Acaba şimdi ne yapsak. Öyleyse daha ciddi bişey yapmamız lazım. Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım doğrudan doğruya. Bunu niye söylüyorum biliyor musunuz? Ayağa düşmüş şekilde konuşulan şeyleri söylüyorum. Kapalı kapılar arkasında konuşulan şeyleri söylüyorum. Önemli bazı kişileri gerçekten meseleye darbe diyeceğimiz şekilde. Yeni bir kargaşa tipi. Öyleki Türkiye'deki bir kısım kandıramadığımız kişileri bununla onları kandıralım ve düyada kamuoyunu değiştirelim. Herkes bunun bir senaryo olduğunu söylüyor. Böyle bir şeyin zilleri çalmaya başladı"


En Çok Aranan Haberler