HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FIBA Euroleague: Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayınla TRT Spor'da

Bu akşam Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayınla TRT Spor'dan izlenebilecek. Heyecan verecek FIBA Euroleague mücadelesinde Galatasaray, Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek.

FIBA Euroleague: Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayınla TRT Spor'da

FIBA Euroleague'de heyecan bu akşam oynanan maçlarla sürüyor. Euroleague kapsamında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayınla TRT Spor'dan izlenebilecek. Ülkemizin iki devinin maçı basketbol severlere seyir zevki yüksek bir maç sunacak. Kıtaların Derbisi'nde mücadele diğer spor dallarında olduğu gibi bayan basketbolunda da devam edecek. İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak maça Sarı-Kırmızılılar ev sahipliği yapacaklar. Maçı izlemek isteyenler için Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayınla TRT Spor'da ekrana gelecek.

FIBA Kadınlar Euroleague'de mücadele eden Fenerbahçe, 12. haftada Perfumerias Anenida'yı mağlup ederek, A Grubu'nu bitime iki hafta kala lider tamamlamayı başardı. Ligde de şampiyonluğu kovalayan Fenerbahçe, son olarak BGD'yi mağlup etti. Son Avrupa maçında İtalyan Famila Schio'ya boyun eğen Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi karşısında galibiyeti çok önemsiyor.

Diğer yandan Galatasaray son maçında Perfumerias Avenida'yı devirdi. Fenerbahçe'nin lider olduğu A Grubu'nda dördüncü sırada yer alan Galatasaray ligde ise son karşılaşmasında Abdullah Gül Üniversitesi'ne mağlup oldu.

Bu derbi karşılaşma, iki takımın bu sezonki 4. karşılaşmaşmasına sahne olacak. İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda oynanan maçı Fenerbahçe 52-48 kazanmış ve kupanın sahibi olmuştu. Ardından ligde karşılaşan takımların maçında Galatasaray, Kizer'in lisansından dolayı hükmen mağlup sayıldı. Son olarak Euroleague'de oynanan iki ekibin karşılaşmasını Fenerbahçe bu kez 57-56 kazandı. Bu maçta Galatasaray rakibi karşısında bu sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler