HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filli Boya'nın Özgecan için ekranları karartması ses getirdi

Filli Boya, Özgecan için ekranları siyaha boyadı. Filli Boya reklamı sosyal medyada da ses getirdi. 'SİMSİYAH' ve #Özgecanİçin ifadelerinin yer aldığı reklamlar, izleyicilerin beğenisini aldı.

Filli Boya'nın Özgecan için ekranları karartması ses getirdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın anısına Filli Boya tarafından hazırlanan reklam filmi yankı uyandırdı. #Özgecanİçin ve 'SİMSİYAH' ifadelerinin yer aldığı Filli Boya reklamı televizyonları saat 21.00 ile 22.00 arasında tüm televizyon kanallarında yayınlandı. Tüm televizyonları siyaha boyayan Filli Boya reklamı,sosyal medyaya da damgasını vurdu ve gündemde ilk sıraya oturdu.

ÖZGECAN İÇİN EKRANLAR KARARDI

Mersin Tarsus’ta vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan’ın ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Bu akşam televizyon seyretmek için ekran başına geçenler reklam kuşağında simsiyah bir ekranla karşılaştılar.

Ekranda sadece ’SİMSİYAH’ ve Twitter için #Özgecanİçin hashtag’i yazısı görüldü. Reklamda herhangi bir logo yada ibare bulunmazken, izleyenleri etkileyen bu reklamın sırrı çözüldü. Filli Boya firması tarafından hazırlanan reklam, logo geçirilmeden ve reklam bedeli için parası ödenerek 21.00 ile 22.00′da ekranlarda yayınlandı. Filli Boya’nın bu duyarlı tutumuna bazı televizyon kanallarınında reklam bedeli almayarak destek olduğu öğrenildi. Özgecan Aslan ve kadına şiddet olaylarına karşı yapıan bu etkileyici reklam kısa sürede sosyal medyada fenomen oldu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler