HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Firari yine Gülsuyu'nda vurdu

Maltepe Gülsuyu’nda Halk Cephesi’nden Hasan Ferit Gedik’i öldüren uyuşturucu çetesinin üyesi olduğu ileri sürülen firari şüpheli, yine Gülsuyu’nda bir kişiyi vurdu.

Firari yine Gülsuyu'nda vurdu

Dün gece saat 22.15 sıralarında, uyuşturucu ticaretine karşı çıkanlara çetenin silahla saldırdığı Gülsuyu’nun Fatma Hanım Durağı’nda 3 el silah sesi yükseldi. Olay yerine gidenler minibüs şoförü 20 yaşındaki Serhat Gül’ü sağ bacağından vurulmuş halde buldu. Hayati tehlikesi bulunmayan Gül, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, minibüsçü ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırganın Şahin Eren olduğunu belirledi. Şahin Eren’in, minibüsçü Gül’den haraç istediği, vermeyince saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Saldırının, geçen yıl da yine iki minibüsçünün vurulması olayının devamı olduğu iddia edildi.

Şahin Eren’in, Gülsuyu’nda Gedik’in öldürülmesinden sonra elebaşılığını Mesut Turhan’ın yaptığı çeteye yönelik düzenlenen operasyonda firari olarak aranan 3 kişiden biri olduğu belirtildi. Polis, bu saldırının ardından da kaçan Şahin Eren’i aramaya devam ediyor.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler