HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetinde diğer zanlı da serbest kaldı

Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetinde gözaltına alınan zanlılardan sonuncusu olan M.D., mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetinde diğer zanlı da serbest kaldı

İzmir'de, Ege Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun bıçaklanarak öldürüldüğü kavgada yaralanan öğrencilerden, gözaltındaki son zanlı olan M.D., sevkedildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınıp daha önce adliyeye sevkedilen 6 şüpheliden biri tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.

Ege Üniversitesi'nde geçen cuma günü çıkan kavgada, bıçakla yaralanan Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu yaşamını yitirirken, iki gruptan toplam 7 öğrenci de yaralandı. Tedavileri tamamlanan öğrenciler polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı pazartesi günü adliyeye sevkedildi. Çakıroğlu'nu bıçakladığını öne sürülen Nurullah S. tutuklanırken, diğer 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltındayken rahatsızlanınca tekrar hastaneye kaldırılan diğer zanlı M.D. de bugün adliyeye sevkedildi. M.D., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak bir kişinin ise arandığı öğrenildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler