HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Floyd Mayweather Conor McGregor maçı saat kaçta başlıyor? Maç hangi kanalda?

Floyd Mayweather maç saati detaylandırılması gereken konulardan bir tanesi. İnternette maçın saat 00.30'dan sonra başlayacağı yazıyor ve maçın tam olarak saat kaçta başlayacağı ile ilgili net bir bilgi yok. Canlı yayınlar yaklaşık 8 saat sürecek ve tüm dünyada canlı yayınlanacak. Peki, Floyd Mayweather Conor McGregor maçı saat kaçta başlayacak? İşte maçın saat ve kanal detayları...

Floyd Mayweather Conor McGregor maçı saat kaçta başlıyor?  Maç hangi kanalda?

Tüm dünya Floyd Mayweather Conor McGregor maçı için dakikalar sayıyor. Merakla beklenen bu maç, S Sport kanalından Türkiye'de canlı yayınlanacak. Floyd Mayweather Conor McGregor maçı, Las Vegas'ta bulunan T-Mobile Arena'da başlıyor ve 12 raunt sürecek. Özel yayınlar, maç yayını ve şov yayınları dahil 8 saat sürmesi beklenen maç için bu gece saat 00.30 itibariyle Floyd Mayweather Conor McGregor maçını izlemek için herkes ekrana kilitlenecek. Kamuoyundaki başka görüşe göre, Floyd Mayweather Conor McGregor maçı ABD'li organizatörlerin ürünü. Yani, özellikle İngiliz basınına göre bu maçın kazananı belli. Floyd Mayweather, boks dünyasında 48 maça çıktı ve Conor McGregor ise alt kategorilerden olan UFC hafif siklet şampiyonu olarak karşımızda.

FLOYD MAYWEATHER CONOR MCGREGOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Floyd Mayweather Conor McGregor maçının başlama saati oldukça gizemli. Organizasyonun resmi internet sitesinde saat 20.30 itibariyle 7 saatlik bir zaman kaldığı söyleniyor. S Sport bültenlerinde ise, 12 raunt sürmesi planlanan Floyd Mayweather Conor McGregor maçı, saat 02.00'de başlayacağını belirtiyor. Saat 02.00'da gösteriler ve özel yayınlar başlayacak, özel yayınların ardından da Floyd Mayweather Conor McGregor maçı başlıyor. S Sport, iki sporcu hakkında tanıtımların yayınlanacağı ve gösterilerin yapılacağı boks yayınını, sabah 07.30’a kadar sürdürecek. Boksseverler, günün ilk ışıklarına kadar bu unutulmaz maçın deneyimini yaşama fırsatı yakalayabilirler.

Dünya spor dünyasının tüm ilgisinin üzerine olduğu bu karşılaşma için Floyd Mayweather 100 milyon Sterlin, Conor McGregor ise 100 milyon Dolar alacak. Spor severler, Digiturk 85, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. kanaldan Premium içerikli S Sport’a ulaşabilir.

CONOR MCGREGOR KİMDİR?

McGregor 2008 yılında MMA antrenmanlarına başladı. 2012'de Cage Warriors tüy sıklet ve hafif sıklet şampiyonu olmayı başardı. 2013 yılında UFC ile sözleşme imzaladı ve 2015 yılında UFC 194'te Jose Aldo'yu 13 saniyede nakavt ederek UFC tüy sıklet şampiyonu oldu. Bu nakavt UFC unvan maçları tarihinin en hızlı nakavtı oldu. 2016 yılında UFC 205'te

Eddie Alvarez'i nakavt ederek hafif sıklet şampiyonu oldu ve UFC tarihinde 2 sıklette şampiyon olan ilk dövüşçü oldu.
Lakabı: Adı çıkmış
Ağırlık: 70 Kg
Boy: 1,72 m
Kariyeri: 19 galibiyet, 3 yenilgi, 17 nakavt

FLOYD MAYWEATHER KİMDİR?

Gerçek ismi Floyd Joy Sinclair olan Amerikalı boksör, 24 Şubat 1977 tarihinde yaşama gözlerini açtı. Sikletinde hala yenilgisiz bir şekilde kariyerini sürdüren Floyd Mayweather, kariyeri boyunca şampiyonluklar yaşamıştır. Günümüzde WBA, WBC, IBO, IBF ve IBA dünya şampiyonu konumundadır.
Lakabı: Para, Tatlı Çocuk
Ağırlık: 68 Kg
Boy: 1,72 m
Kariyeri: 49 galibiyet, 0 yenilgi, 26 nakavt

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler