HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Araba alacaklara Ford'tan 'faizsiz' kampanya

Ford, uygun ödeme koşulları ve faiz seçenekleriyle araba sahibi olmak isteyenlerin imdadına yetişti. Hem binek arabalarda, hem de ticari arabalarda geçerli olan kampanyalar müşterilerini bekliyor.

Araba alacaklara Ford'tan 'faizsiz' kampanya

Araba almak isteyenler, otomotiv markalarının fırsatlarını takip ediyor. Ford, araba almak isteyenler için kampanyalarını yaz mevsiminin son ayı Ağustos'ta da devam ettiriyor. Ford, araba alacaklara, kredi imkanı, 24 aya kadar vade, uygun faiz ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Ford'un bu imkanlarından yararlanan böylece sıfır kilometre bir araba sahibi olabiliyor. Ford'un araba alacaklar için düşündüğü fırsatlar bununla bitmiyor. Ağustos ayı içinde Ford'tan sıfır kilomtre bir araba almanız halinde Ford Güvence kazanma şansı ve Ford Servis'te benzersiz indirimler de sizin oluyor. Kampanyalar hem binek arabalarda, hem de ticari arabalarda geçerli.

Ford'tan 'Yeni Ford Mondeo' almak isterseniz, Ford Mondeo Titanium'a 40 bin TL, 20 ay vade ve %0,66 faizle sahip olabilirsiniz. Öte yandan Ford marka binek araba modellerinden; Fiesta, B-Max, Yeni Focus, Yeni C-Max ve Grand C-Max, Kuga, S-Max'a 30 bin TL kredi, 20 ay vade ve %0,69 faizle sahip olabilirsiniz. Diğer yandan binek araba yerine tercihiniz ticari araba sahibi olmak ise Ford'un ticari araçlarında da fırsatlar sizleri bekliyor. Ford'ta; Transit Custom & Tourneo Custom'a 30 bin TL kredi, 24 ay vade ve %0 faiz, Transit/Ranger, Transit Courier/Tourneo Courier, Transit modellerine 20 bin TL kredi, 20 ay vade ve %0 faiz imkanıyla, Transit Connect/Tourneo Connect modeline 24 bin TL kredi, 24 ay vade, %0 faiz imkanıyla, son olarak Tourneo Courier-Journey'e (Binek) ise 30 bin TL kredi, 20 ay vade ve %0,69 faiz oranı ile sahip olabilirsiniz.

FKASKO YAPTIRANLARA FORD GÜVENCE HEDİYE

Ağustos ayında Ford marka Yeni Ford Focus veya Ford Fiesta aran ve bu araçların kaskosunu FKasko'dan yaptıranlar Ford Güvence'yi hediye kazanıyor.Standart garantisi 3 yıl / 100.000 km olan mevcut garanti süresi böylece ek olarak 12 ay Müşteri Katkılı Ford Güvence ile birlikte 4 yıl / 100.000 km oluyor.

FORD SERVİS FIRSATI

Ford, yeni araba alanların yanında eski müşterilerine de fırsatlarını sunuyror. Şimdi ve yıl sonuna kadar ruhsat sahibi şirket olan tüzel müşteriler, 2011 ve öncesi modellerde periyodik bakım ve mekanik onarımda, otomobil ve Transit, Transit Connect araçlarda indirimlerden faydalanabiliyorlar. Bu kapsamda 2009 yılı ve öncesi alınan arabalara % 25, 2010 yılı alınan arabalara %20, 2011 yılında alınan arabalara ise %15 indirim yapılıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler