HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fox yaz aylarına yeni dizilerle giriyor

Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı Fox, yaz aylarına da iddialı giriyor. Fox'da yaz dönemi yayınlanacak üç yeni dizi başladı. İçinizi ısıtacak Fox dizileri bu yaz da sizi ekrana bağlayacak.

Fox yaz aylarına yeni dizilerle giriyor

Yaz sezonunun başlamasının ardından diziler birer birer sezon finali yapmaya başladı. Fox Tv'de yayınlanan diziler de bu dönemde sezon finali yaparken, Fox'da yaz hazırlıkları başladı. Yaz aylarında Fox Tv'de yeni diziler yayına başladı. Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği Sen Benimsin ve Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Adı Mutluluk dizileri ilk bölümleriyle Fox Tv'de yayınlanmaya başladı. Sinegraf'ın yapımcılığını üstlendiği İnadına Aşk adlı dizi ise yakında Fox'ta izleyicilerin karşısına çıkacak. İşte Fox'un yaz aylarında sizlere keyifli akşamlar yaşatacak dizileri hakkında bilgiler...

SEN BENİMSİN

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği Sen Benimsin Fox'ta izleyicilerle buluşmaya başladı. Her hafta Cuma akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek Sen Benimsin dizisinin yönetmenliğini Kudret Sabancı üstleniyor. Dizinin senaristleri ise Pınar Ordu ve Serdar Soydan. Fox'un yeni dizisi Sen Benimsin'in oyuncu kadrosunda Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi isimler paylaşıyor. Dizinin müziklerini ise Kıraç hazırlıyor.

Sen Benimsin dizisinin konusu ise şöyle: Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme’nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği’ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder’le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme’nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

ADI MUTLULUK

Fox'ta yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kitleyen Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden dizilerinin yapımcılığını üstlenen Süreç Film, yaz aylarında içinizi kıpır kıpır edecek Adı Mutluluk dizisini yine Fox ekranlarından izleyicilerle buluşturacak. Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin, senaristliğini ise Aksel Bonfil ve Hakan Bonomo'nun üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda da önemli isimler yer alıyor.

Adı Mutluluk dizisinin konusu ise şöyle: Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir.

İNADINA AŞK

Sinegraf'ın yapımcılığını, Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav'ın yönetmenliğini ve senaryosunu A. Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in üstlendiği İnadına Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda önemli isimler yer alıyor.

İnadına Aşk dizisinin konusuna ise şöyle: Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!

DİZİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler