HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fuhuş çetesine operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Manavgat ilçesinde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 10 şüpheliden 7'si düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Fuhuş çetesine operasyon: Çok sayıda gözaltı var

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavgat İlçesi Side, Selimiye ve Kumköy bölgesinde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 10 şüpheliyi takibe aldı.

Şüpheliler hakkında yeterince delil toplayan ekipler, dün saat 06.00'da 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskında, 7 şüpheli gözaltına alınırken, 3 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 14 cep telefonu, 12 SIM kart, 1 ajanda, 21 günlük not kağıdı, 2 banka dekontu, 2 banka kartı ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin lira ve 230 Euro ele geçirildi.

11 YABANCI KADIN KURTARILDI

Operasyon kapsamında zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen 5'i Özbekistanlı ve 6'sı da Kırgızistanlı olmak üzere 11 kadın ülkelerine gönderilmek üzere Antalya Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gözaltına alınan 7 kişi ise zorla fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.

DHA


En Çok Aranan Haberler