HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fulya Keskin kimdir? Fulya Keskin Boxun Yıldızları'nda!

Fulya Keskin Boxun Yıldızları'nda. Acun Medya tarafından yeni başlatılan yarışma programında Fulya Keskin'in içinde olduğu 14 ünlü isim ringte kozlarını paylaşıyorlar. Aralarında şarkıcı, dansöz, Survivor yarışmacısı, dizi oyuncusu ve eski sporcu olan yarışmacılar arasında Fulya Keskin, yumruklarını konuşturuyor. Peki Fulya Keskin kimdir?

Fulya Keskin kimdir? Fulya Keskin Boxun Yıldızları'nda!

Fulya Keskin, tv8'in yeni yarışması Boxun Yıldızları'nda ringe çıkıyor. Acun Ilıcalı'nın geçen hafta yayına soktuğu Boxun Yıldızları adlı yarışmada Fulya Keskin ile birlikte toplam 14 ünlü isim yer alıyor. Birbirleriyle kıyasıya kapışan ünlü isimler, yumruklarını konuşturuyor, maçlara boksör gibi hazırlanıyorlar. Fulya Keskin, yarışmada ilk maçta Asena'yı yendikten sonra Sahra Işık'a ikinci hafta maçında kaybetti. Fulya Keskin ile birlikte yarışmada şu isimler yer alıyor; Şenol İpek, Aycan Demirci, Bülent Çetinaslan, Ateş Fatih Uçan, Çılgın Sedat, Survivor Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Levi, Asena, Baki Mercimek, Ayşıl Özaslan, Ramazan Kalyoncu, Doğuş. Peki Fulya Keskin kimdir? Kaç yaşındadır?

FULYA KESKİN KİMDİR?

Fulya Keskin, 1984 yılında İzmir‘de doğmuştur. Okula İzmir’de devam etti. Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam ediyor. Modellik kariyerinin yanı sıra, spor hocalığı ve dj’lik te yaptı. Şarkıcılık da yapan Fulya Keskin, Ajda Pekkan tarafından seslendirilen ‘Sana ne Kime Ne?’ isimli şarkıyı tarzına uygun bir sekilde yeniden seslendirdi.

Fulya Keskin, 2005 yılında Türkiye’de ilk defa yapılan “Survivor: Büyük Macera” yarışmasına katılmıştır. Bu yarışmada birinci olan kişi sonradan televizyon dizi oyuncusu olup Arka Sokaklar dizisinde oynayan Uğur Pektaş‘dır. Arzu Yanardağ ile birlikte kurdukları Fs Ajans ile iş hayatına atıldı.

Fulya Keskin, 22 Şubat 2015 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan “Survivor All Star” yarışmasına; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz ve Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Nadya Zagli, Ece Begüm Yücetan, Doğukan Manço, Bozok Gören, Özlem Çalın, Duygu Çetinkaya, Taner Özdeş, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın, Sahra Işık ile birlikte katıldı.

Filmleri ve Dizileri :

2014 – Çılgın Dersane 4 – Ada (Sinema Filmi)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler