HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Eskişehirspor hazırlık maç özeti izle / Galatasaray 2- 1 Eskişehirspor

Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanan hazırlık maçında sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı. Olimpiyat Stadı'nda oynanan hazırlık maçında Galatasaray'ın gollerini Maicon ile Belhanda atarken Eskişehirspor'un tek golü Mezenga'dan geldi. Galatasaray - Eskişehirspor hazırlık maç özeti haberimizde.

Galatasaray - Eskişehirspor hazırlık maç özeti izle / Galatasaray 2- 1 Eskişehirspor

Galatasaray, Eskişehirspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı hazırlık maçında rakibini 2-1 mağlup etti. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray ve Eskişehirspor, İstanbul'da bir hazırlık maçı yaptılar. Seyircisiz oynanan hazırlık maçında Galatasaray, yeni transferleri Belhanda ve Maicon'un golleri ile Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. İşte Galatasaray Eskişehirspor maç özeti...

Karşılaşmanın ilk yarısı 45'te Mezenga'nın golüyle Eskişehirspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona ererken Galatasaray ikinci yarıda art arda bulduğu gollerle skoru 2-1'e getirdi. Önce Maicon 57'de skoru eşitledi, ardından Belhanda 58'de maçın skorunu belirleyen golü attı.

Galatasaray sahaya Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Selçuk, Donk, Emrah, Belhanda, Rodrigues, Gomis 11'iyle çıktı. Eskişehirspor ise Kayacan, İsmail, Semih, Uğur İnceman, Bilal Aziz, Dorukhan, Hasan, Kaan, Erkan Zengin, Hasan Hüseyin ve Mezenga 11'iyle sahada yer aldı.

MUSLERA'NIN SÖZLEŞMESİ UZATILDI!

Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesi, 2020-2021 sezonu sonuna kadar uzatıldı. Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Nestor Fernando Muslera'nın sözleşmesi, 2018-2019, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonları için uzatılmıştır." denildi.

Yeni sözleşmeye göre Uruguaylı file bekçisine, 2018-2019'dan itibaren her sezon için 3 milyon 575 bin avro garanti, oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alınacak her bir puan için de 5 bin avro ödeme yapılacağı belirtildi.

Muslera'nın bu sezonki 20 bin avro maç başı ücretinin ise oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alınacak her bir puan için 5 bin avro olarak düzenlendiği aktarıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler