HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Fenerbahçe maçı özet ve tartışmalı pozisyonlar: Sayılmayan gol, penaltı iddiları ve kırmızı kart

Galatasaray Fenerbahçe maçı sona erdi ve derbiden gol çıkmadı ama pek çok tartışmalı pozisyon yaşandı. Galatasaray penaltı beklerken Fenerbahçe'nin bir golü faul nedeniyle sayılmadı. Ayrıca Galatasaray'da Belhanda 73. dakikada kırmızı kart gördü. GS FB maç özetinde gol değil ama bütün tartışmalı pozisyonları izleyebilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe maçı özet ve tartışmalı pozisyonlar: Sayılmayan gol, penaltı iddiları ve kırmızı kart

Galatasaray Fenerbahçe maçı bitiş düdüğü çaldığında iki takmın hanesine 1'er puan yazıldı. Golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmaya goller değil tartışmalı pozisyonlar damga vurdu. Gergin geçen GS FB maçında oluşan pozisyonlarda Cüneyt Çakır'ın kararları tartışılıyor. Galatasaray Fenerbahçe maçında sayılmayan bir gol, penaltı beklenen pozisyonlar ve bir kırmızı kart yer alıyor. Yani bir maçta tartışma yaratabilecek hemen her türde pozisyon GS FB maçında yaşandı. İşte geniş maç özetini izleyebileceğiniz bağlantı ve maçtan önemli anlar...

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti için tıklayınız

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINDAN ÖNEMLİ ANLAR

90' Galatasaray'da Ndiaye bir sakatlık geçiriyor. Oyun yaklaşık 1 dakikadır duraklıyor.
90' Fenerbahçe de son değişikliğini yaptı! Ozan Tufan çıktı, Aatıf oyunda...
90' Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika ilave edildi.
89' Galatasaray'da son oyuncu değişikliği gerçekleşti! Feghouli yerini Ahmet Çalık'a bıraktı.
87' Rakip yarı alandaki paslaşmalar sonrası Dirar sağ kanattan ortasını kesti, savunmaya çarpıp yükselen topu Muslera kontrol etti.
85' Galatasaray, kırmızı kartın ardından ilk kez çok adamla Fenerbahçe yarı alanına geldi. Sarı-kırmızılılar ayağa paslarla savunmada boşluk arıyor.
83' Oyun tamamen Galatasaray ceza alanı çevresine yıkıldı. Kameni hariç tüm futbolcular Galatasaray yarı alanında...
82' @Optacan: 73. dakikada oyundan atılan Belhanda kariyerindeki son kırmızı kartı Ligue 1'de 21.12.2016'da Nice formasıyla Bordeaux karşısında görmüştü.
81' Karşılaşmada son 10 dakikaya giriliyor. Heyecan giderek artıyor.
80' Galatasaray'da ikinci değişiklik! Günün etkisiz isimlerinden Gomis, yerini Eren Derdiyok'a bıraktı.
80' Fenerbahçe köşe vuruşundan istediği gibi yararlanamadı. Top Galatasaray'da...
79' Giuliano'nun kaptığı top sonrası Fenerbahçe etkili geldi. Soldado'nun pasıyla sağ kanatta topu alan Isla sert bir orta kesti, savunma topu kafayla kornere yolladı.
78' Galatasaray tüm hatlarıyla savunmaya çekildi. Fenerbahçe baskıyı artırmış durumda...
77' Galatasaray hızlı atağını faulle durduran Alper Potuk sarı kart gördü.
76' Fenerbahçe, 10 kişi kalan rakibi karşısında kontrolü eline almaya çalışıyor. Konuk ekip özellikle sağ kanattan tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı.
74' Younes Belhanda, sezon başından bu yana kırmızı kart gören ilk Galatasaraylı futbolcu oldu.
73' KIRMIZI KART! İlk yarıdan sarı kartı olan Belhanda, Fenerbahçe ceza alanında Kameni'yle girdiği mücadelede yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem, aldatmaya yönelik hareketten Faslı oyuncuya ikinci sarı karttan kırmızı kartı gösterdi.
72' Sarı-lacivertli ekipte ikinci değişiklik! Valbuena, biraz da tepkili bir şekilde yerini Alper Potuk'a bıraktı.
72' Fenerbahçe'de Janssen yerini Soldado'ya bıraktı.
71' Fenerbahçe'de birazdan iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşecek. Alper Potuk ve Soldado oyuna girmek için hazırlık yapıyor.
70' @Optacan: Maçın ilk 65 dakikasında sahanın en fazla şut pası atan ismi Belhanda oldu (5)
69' Galatasaray bu anlarda kanat akınlarıyla Fenerbahçe savunmasını adeta bunalttı.
68' Köşe vuruşu sonrası oluşan Galatasaray baskısında Mariano'nun içeriye doldurduğu topa Maicon ceza alanı ön çizgisinden kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.
67' Sol kanatta topu alan Tolga Ciğerci, nefis hareketlerle Dirar'dan sıyrıldı ancak orta yapacak fırsatı bulamadı. Top kornere çıktı.
65' Son bölümde oyun kalitesi tamamen düştü. Çalan her düdük sonrası iki taraftan da tepkiler yükseliyor.
64' @Optacan: Galatasaray bu sezon Süper Lig'de en fazla sarı kart (3) gördüğü ve en fazla faul yaptığı (13) ilk yarıyı geride bıraktı.
62' Galatasaray savunmasından Gomis'e doğru gönderilen ara pasında Fransız futbolcuyu geçen top, kaleci Kameni'de kaldı.
61' Tarık Ongun yerine döndü. Oyun da kaldığı yerden devam ediyor.
60' Türk Telekom Stadı'nda çirkin görüntüler! Yardımcı Hakem Tarık Ongun, tribünden atılan yabancı maddeler nedeniyle bir sakatlık geçiriyor. Cüneyt Çakır, yardımcısının yanına gitti, oyun duraklıyor.
59' Fenerbahçe ceza alanında yaşanan bir pozisyon sonrası Galatasaray cephesinde sinirler hayli gerildi.
57' Üst üste Fenerbahçe lehine çalınan faul düdükleri sonrası tribünler oldukça gerildi.
56' Galatasaray'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Denayer'in kafasından seken top, kaleci Kameni'de kaldı.
54' Fenerbahçe'nin kullandığı serbest vuruş sonrası Muslera'nın uzaklaştıramadığı topu Valbuena doğrudan kaleye yollamak istedi ancak çerçeveyi tutturamadı. Aut...
53' Galatasaray'da Fernando, Isla'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
52' @Optacan: Bu maça kadar Süper Lig'de maç başına 98 kez topla buluşan Fernando Fenerbahçe karşısında ilk yarıda 26 kez topla buluşabildi.
50' Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Gomis kafayı vurdu, üstten aut...
49' SON ANDA KAMENI! Galatasaray iki kanattan üst üste yapılan ortalarla tehlike yarattı. Soldan Latovlevici'nin ortasında Gomis'in kafasından seken topa gerilerden gelen Tolga sert bir kafa vuruşu yaptı, yerden seken topu Kameni çizgiden çıkardı.
48' Galatasaray atağında Ndiaye ceza alanı dışından şutunu çekti, top üstten auta gitti.
47' Fenerbahçe köşe vuruşunu etkili kullanamadı. Top Galatasaray'da...
46' Türk Telekom Stadyumu'nda ikinci yarı başladı!
46' Kendisine doğru atılan geri pası ceza alanı içinde kontrol eden Muslera risk alarak baskı yapan Janssen'i çalımlamak istedi ancak Hollandalı oyuncu çalımı yemeyince top Muslera'dan kornere çıktı.
45' Galatasaray ilk yarının sonunda kazandığı köşe vuruşunda etkili olamadı ve Cüneyt Çakır, ilk yarının golsüz eşitlikle bittiğini ilan eden düdüğünü çaldı!

İLK YARI SONU

45' İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi.
44' Fenerbahçe'de Luis Neto, orta alanda yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
43' MÜTHİŞ POZİSYON! Galatasaray atağında topu kapan Ozan Tufan takımını bir anda kontra atağa çıkardı. Valbuena'nın pasıyla ceza alanı içinde bomboş topu alan Janssen, karşı karşıya pozisyonda sol ayağıyla sert vurdu top yandan auta çıktı.
41' Galatasaray bu anlarda çıkarken yaptığı top kayıpları nedeniyle kalesinde tehlikeler yaşamaya başladı.
40' JANSSEN ATAMADI! Sağ kanatta topu alan Janssen, Giuliano'yla ikiye bir yaptıktan sonra çaprazdan ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı. Top üstten auta gitti.
39' Sol kanattan kullanılan taç atışı sonrası Ozan Tufan uzak mesafeden kaleyi denedi. Top oldukça farklı şekilde üstten auta gitti.
38' Maçta zaman zaman elektriklenme artıyor. Tempo da buna bağlı olarak zaman zaman oldukça yükselirken bu anlarda olduğu gibi arada da oldukça düşüyor.
36' Hasan Ali'nin nefis ara pasıyla bir anda savunma arkasına sarkan Janssen, sol çaprazdan ceza alanına sokuldu. Müsait durumdaki Josef'e topu aktaramayan Hollandalının ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
35' Galatasaray tüm hatlarıyla Fenerbahçe yarı alanına yerleşti. Sarı-lacivertliler savunmaya çekilmiş durumda...
34' Orta alanda Josef'e yaptığı faul sonrası topu yere vurarak hakeme tepki gösteren Belhanda sarı kart gördü.
32' Köşe vuruşunda Belhanda ortaladı, Gomis'in kafasından seken topu Fernando oyun alanında tutamadı. Aut...
31' Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Belhanda ortaladı, Denayer'dan önce Kameni topu tokatlayarak kornere yolladı.
30' Maicon'un sağ kanattan ortasında Belhanda kafayı vurdu, top Kameni'nin kontrolünde auta çıktı.
28' Sağ kanattan Mariano'nun gönderdiği pasa hareketlenen Feghouli'nin son anda yaptığı hamleyle içeri çevirdiği top yan ağlarda kaldı.
27' TEHLİKE! Fenerbahçe savunmasının bir anlık boşluğundan yararlanan Gomis rakip yarı alanın ortalarında aldığı topla içeriye kat etti ancak vuruş açısı bulamadı. Devamında Tolga'nın şutunda top, Kameni'de kaldı.
26' Fenerbahçe ayağa paslarla Galatasaray savunmasında boşluk bulmak istiyor ancak sarı-kırmızılı savunma iyi kapanıyor.
24' Orta alanda Janssen'e sert bir faul yapan Jason Denayer, Galatasaray'da sarı kart gören ikinci isim oldu.
22' Maça 3'lü defansla başlayan Galatasaray, az önce gerçekleşen oyuncu değişikliği sonrası klasik 4-2-3-1 oyun sistemine geçiş yaptı.
21' DOKUNAMADI! Fenerbahçe çok etkili geldi. Sağ kanattan Isla'nın ortasında ceza alanı içinde bomboş yükselen Giuliano, topa dokunamadı. Muslera'yı da geçen topun devamında savunma topu uzaklaştırdı.
20' NET FIRSAT KAÇTI! Ceza alanına dodurulan topu nefis kontrol eden Gomis, Neto'dan sıyrıldı ve iki Fenerbahçelinin arasından vuruşunu yaptı. Yerden sert giden topu Kameni son anda kontrol etti.
19' Galatasaray'da zorunlu bir değişiklik! Birkaç dakika önce sakatlık yaşayan ve kenara değişiklik işareti yapan Serdar Aziz yerini Latovlevici'ye bıraktı.
18' Karşılaşmanın ilk dakikalarındaki tempo, üst üste çalan faul düdükleri nedeniyle bu anlarda bir nebze düştü. Pozisyon bolluğu yerini gergin bir oyuna bıraktı.
17' Mariano bir kez daha sağ kanattan atağa çıktı. Onun ortasında bu kez Gomis'i aşan topu Isla kafayla kalecisine kazandırdı.
16' Sağ kanatta buluştuğu topla son çizgiye inen Mariano'nun sert ortasında top, kaleci Kameni'de kaldı.
14' Faul düdüklerinin sayısı giderek artmaya başladı. Oyun sık sık kesiliyor.
13' Fenerbahçe bu anlarda oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf olarak görünüyor. Galatasaray kendi yarı alanından çıkarken top kayıpları yapıyor.
12' İlk 10 dakikası geride kalan dev derbide bol pozisyon ve gerginlik var. Adına yakışır bir derbi izliyoruz.
11' Fenerbahçe sol kanattan, ceza alanının hemen dışından yarım korner sayılabilecek bir serbest vuruş kazandı. Valbuena'nın ortasında savunma topu kafayla karşıladı.
10' Sol kanattan ceza alanına girmeden ortasını yapmak isteyen Hasan Ali, Mariano'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Brezilyalı oyuncu sert müdahalesinin ardından sarı kart gördü.
9' KULÜBELER GERİLDİ! Hasan Ali'ye yapılan faul sonrası her iki takımın yedek kulübeleri arasında bir gerilim yaşandı. Igor Tudor ve Aykut Kocaman, diğer teknik görevlilerin araya girmesiyle yatıştı.
8' Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşu sonrası kontra atağa çıkmak isteyen Fenerbahçe'de Hasan Ali faulle durduruldu. Bu pozisyon sonrası Fenerbahçeli oyuncular kart bekledi ancak Cüneyt Çakır kartına başvurmadı.
7' Maç oldukça yüksek tempoda başladı. Her iki takım da fazlasıyla istekli bir görüntü sergiliyor.
6' GOL DEĞERİ KAZANMADI! Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı içinde Serdar Aziz'den topu kapan Janssen sağ çaprazdan karşı karşıya pozisyonda golü yaptı ancak hakem öncesinde Hollandalı oyuncunun Serdar'a faul yaptığını belirtti.
5' Mariano'nun sağ kanattan ortasına ceza alanının ilk metrelerindeki Tolga Ciğerci istediği vuruşu yapamadı, seken top kaleci Kameni'de kaldı.
4' Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta arka tarafa açılan topa Tolga gelişine sert vurdu, devamında Gomis topa elle müdahale etti.
3' BÜYÜK TEHLİKE! Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta ceza alanında oluşan karambol sonrası Gomis'in vuramadığı topa Feghouli penaltı noktası üzerinden sert vurdu, çizgi önündeki Neustadter topa göğsünü siper etti.
2' Sağ kanatta topla buluşan Mariano, seri çalımlarla ceza sahasına ilerlemek istedi. Bu sırada Ozan Tufan kendisini faulle durdurdu, Galatasaray için duran top şansı...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler