HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Gençlerbirliği maçı canlı izle! Galatasaray 2 hafta sonra 3 puan peşinde!

Fikstüründe zorlu bir döneme giren Galatasaray 2 haftadır yaşadığı puan kayıplarına son vermek ve 3 puan almak istiyor. Galatasaray iderliğini sürdürüyor ama en yakın rakibi ile puan farkı 3'e kadar düştü. Bu yüzden GS, bu akşam evinde ağırlayacağı Gençlerbirliği'ni mutlaka mağlup etmek istiyor. İşte Galatasaray Gençlerbirliği maçı canlı izleme detayları, kadrolar ve takımların son durumları...

Galatasaray Gençlerbirliği maçı canlı izle! Galatasaray 2 hafta sonra 3 puan peşinde!

Süper lig'de haftanın ilk karşılaşamsı bu akşam Galatasaray Gençlerbirliği arasında oynanacak. Galatasaray Gençlerbirliği maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Son iki haftada 1 beraberlik ve ilk yenilgisini alan GS, bu hafta kyıp yaşamak istemiyor. Galatasaray liderlik koltuğundaki giderek azalan puan farkını artık korumak istiyorsa Galatasaray Gençlerbirliği maçından 3 puan ile ayrılmak zorunda.

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Diğer Süper Lig maçları gibi Galatasaray Gençlerbirliği maçı da beINsports tarafından naklen yayımlanacak. Aboneliğiniz yoksa firmanın sitesinden tek maçlık paket almanız mümkün. Bunun yanında alternatif olarak aşağıdaki bağlantı ile Mynet'in anlı anlatım kanalına erişebilir ve karşılaşmayı dakika dakika takip edebilirsiniz.

Galatasaray Gençlerbirliği maçı canlı anlatım için tıklayınız(20.00)

GALATASARAY SON DURUM

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında 3 Kasım Cuma günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün tamamladı. Galatasaray'da Gençlerbirliği maçında kırmızı kart cezalısı olan Sofiane Feghouli ve Badou Ndiaye forma giyemeyecek. Fenerbahçe mücadelesinde kırmızı kart görüp cezalı duruma düşen Younes Belhanda ise cezasını tamamlamasının ardından teknik direktör Igor Tudor’un görev vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek. Takımımızda ayrıca Serdar Aziz ve Fernando sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki oyuncu da Gençlerbirliği maçında sarı kart görmeleri halinde 12. haftada oynanacak Medipol Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

GENÇLERBİRLİĞİ SON DURUM

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmana koşu ve topla ısınmayla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, el topu oyununun ardından dar alanda çift kale maç oynadı.

Gençlerbirliği'nde Galatasaraymaçı çalışmasına, tedavisine devam edilen Halil İbrahim Pehlivan katılmazken, kaleci Nihat Şahin fizyoterapist eşliğinde idmanı tamamladı. Galatasaray karşısında Nihat Şahin ve Halil İbrahim Pehlivan'ın yanı sıra kart cezalısı Zeki Yavru forma giyemeyecek.
- Gençlerbirliği 8 maçtır kazanamıyor

Gençlerbirliği, 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 1-0 kazandığı maçın ardından Galatasaray ile yaptığı 8 müsabakada da galibiyete ulaşamadı.

Taraflar arasında bu süre içinde yapılan maçlardan 5'ini kazanan Galatasaray, 3 kez berabere kaldı, rakibine mağlup olmadı.
- İstanbul'daki maçlar

Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda başkent temsilcisi karşısında galibiyet sayısı bakımından 31-7 üstünlük sağladı. Taraflar arasında İstanbul'da yapılan maçların 8'i de berabere sonuçlandı.

İstanbul'daki maçlarda sarı-kırmızılılar, 90 gol atarken, Gençlerbirliği ise rakibine 43 golle karşılık verebildi.
- En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 6-0'lık sonuçla elde etti.

Sarı-kırmızılılar ayrıca 1992-1993 sezonunda 5-2, 1961-1962, 2000-2001 ve 2015-2016'da 4-1'lik farklı galibiyetler alırken, Ankara temsilcisi ise Galatasaray karşısında 1960-1961 ve 1962-1963 sezonlarında 3-0 galip geldi.
- Son 10 maç

İki takım arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Sezon MaçSonuç2012-2013Gençlerbirliği-Galatasaray3 - 3 Galatasaray-Gençlerbirliği0 - 12013-2014Gençlerbirliği-Galatasaray1 - 1 Galatasaray-Gençlerbirliği3 - 22014-2015Gençlerbirliği-Galatasaray1 - 1 Galatasaray-Gençlerbirliği1 - 02015-2016 Galatasaray-Gençlerbirliği 4 - 1 Gençlerbirliği-Galatasaray1 - 12016-2017 Gençlerbirliği-Galatasaray 0 - 1Galatasaray-Gençlerbirliği3 - 2

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler