HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray hakkında son dakika gelişmeleri Mynet.com'da

Galatasaray haberleri ve Galatasaray hakkında en son transfer haberleri Mynet Spor'da! Ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray hakkında günün öne çıkan gelişmeleri haberimizdedir.

Galatasaray hakkında son dakika gelişmeleri Mynet.com'da

Galatasaray haberleri ve günün öne çıkan spor gelişmeleri Mynet.com'da! Liglerin tamamlanmasının ardından transfer dedikoduları konuşulmaya başlarken, Galatasaray'dan taraftarını tatmin edecek bir hamle henüz gelmedi. Geride kalan sezonda Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazanan ve ligdeki zaferiyle 4. yıldızı ilk olarak takan takım olma ünvanını eline alan Galatasaray beklenin aksine sakin bir transfer dönemi geçiriyor. Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor'da forma giyen ve ortaya koyduğu futbolla A Milli Takım'a kadar yükselen Bilal Kısa'yı renklerine bağlayan Galatasaray hakkında en son haberleri Mynet Spor'da bulabilirsiniz. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı olan Mynet.com'dan en son Galatasaray haberlerini ve spor gelişmelerini takip edebilirsiniz.

[

****](https://www.mynet.com/spor/galatasaray)

MANCİNİ MELO'NUN PEŞİNDE

Sezonun sona ermesinin ardından Galatasaray'dan ayrılacağı söylentileri ayyuka çıkan Felipe Melo için yolun sonu gelmiş gibi gözüküyor. İtalyan basını, son dönemde gündemine sıklıkla taşıdığı Inter - Melo - Galatasaray üçgeninde yaşanan sıcak temasların 'imza' ile sonuçlanmak üzere olduğunu yazdı. Corriere dello Sport'un haberine göre; Inter, Felipe Melo ile 2 yıllık, 2,5 milyon euro + bonusları içeren bir kontrat üzerinde anlaşmaya vardı.

Ancak İtalyan ekibinin bonservis bedeli ödemek istemediği kaydedildi. Inter'in, Galatasaray'a; Taider, Obi, Donkor, Juan Jesus, Dodo ve Nagatomo'nun yer aldığı bir 'takasta kullanılabilecek isimler' listesi sunduğu ve sarı-kırmızılı kulüpten cevap beklediği kaydedildi. Galatasaray'ın takasa onay vermesinin hemen ardından, Melo'nun yeni takımı Inter ile sezon başı kampına katılacağı da vurgulandı.

İTALYA'DA GÜNDEM BURAK YILMAZ

Trabzonspor'da yıldızını parlatan daha sonra 5 milyon euro bedelle Galatasaray'ın yolunu tutan milli golcü Burak Yılmaz, Inter ekibinin takibinde. Teknik direktörlüğünü Roberto Mancini'nin yaptığı Inter takımının ismi Galatasaray'dan Felipe Melo, Semih Kaya ve Alex Telles gibi isimler ile anılırken, son iddia Interli yetkililerin Burak Yılmaz'ın menajeri ile Milano'da iletişime geçtiği oldu.
İlk olarak Sky'da çıkan habere göre forvet rotasyonunda alternatif isimler arayan Inter'de Roberto Mancini'nin Galatasaray'dayken de çok beğendiği Burak Yılmaz'ı listesinin en üstüne koydu. Hatta ilk teklif de Milano'da menajeri aracılığı ile yapıldı. Burak Yılmaz Galatasaray'daki üç sezonunda 120 maça çıktı ve 72 gol atarak çok iyi bir gol yüzdesi yakaladı.Kral lakaplı golcü ayrıca 24 de asist yaptı. Burak Yılmaz'ın bonservis bedeli 12-15 milyon euro arasında gösteriliyor.

HAMZAOĞLU ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Eski futbolcu Hakan Ünsal, Galatasaray'ın Güray Vural transferini bitirmek üzere olduğunu söyledi. TRT Spor'da yorumculuk yapan Hakan Ünsal, sarı-kırmızılıların Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı renklerine bağlamak üzere olduğunu belirtti. "Akhisarlı Güray Vural bitmek üzere" diyen Hakan Ünsal, Oumar Niasse'nin de satın alma opsiyonu ile kiralanacağını düşündüğünü ifade etti.

GALATASARAY İÇİN PATO İDDİASI

Podolski, Huntelaar ve Soldado gibi isimlerle anılan Galatasaray yönetiminin esas hedefinin Alexandre Pato olduğu ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar, 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız için dün harekete geçti ve menajeri ile görüşmelere başladı. Forvet bölgesine bu sezon dünyaca ünlü bir ismi transfer etmek isteyen Başkan Dursun Özbek ve kurmayları Brezilyalının peşine düştü. 25 yaşındaki Sambacı için Galatasaray dün resmen harekete geçti. Milan Kulübünden ayrıldıktan sonra ülkesi Brezilya’ya dönen ve Sao Paulo Kulübü’nde kiralık olarak forma giyen Pato için Cimbom, yıldız oyuncunun menajeri ile görüştü.

Pato’nun transferi için Cimbom tanıdık bir isimle masaya oturdu. Prandelli’nin CAS Mahkemesi’nden davasını geri çekme sırasında başkan Dursun Özbek başta olmak üzere Galatasaray yönetimi ile iyi ilişkiler kurulan Alberto Ziliani’nin Pato’nun da menajeri olması yıldız oyuncu için yakın temas kurulmasını sağladı. Prandelli ile yapılan barış anlaşmasında etkin rol oynayan Alberto Zıliani, dün Galatasaray Kulübü ile bu kez Pato için bir araya geldi. Corintihans Kulübü ile 31 Aralık 2016 tarihinde kontratı bitecek olan Pato için Galatasaray yönetimi Brezilyalılara bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro teklif edecek.

HAMZAOĞLU ONDAN VAZGEÇMİYOR

Düşük performansı nedeniyle Galatasaray taraftarının eleştirdiği Tarık’a yeniden şans verecek teknik direktör Hamzaoğlu, “Ondaki potansiyelin farkındayım. Her iki kanatta ve orta alanda bizim jokerimiz olacak” dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, jokerini belirledi, Tarık Çamdal’ı bu göreve aday gösterdi. Böylece hem Cim-Bom, hem de Tarık büyük bir yükten kurtulacak.

Sarı-kırmızılıların uzun uğraşlar sonunda geçen sezon Eskişehir’den 4 milyon 750 bin euroya transfer ettiği Tarık hiç verimli olamamıştı. Hamzaoğlu, Galatasaray formasıyla ligde 12, kupada 7 ve Şampiyonlar Ligi’nde 5 olmak üzere toplamda 24 maçta forma şansı bulan Tarık, hiç bir gole katkısı olamadığı gibi defansif anlamda da eleştirilmişti. Kulüpteki mali tabloyu dikkate alarak, eldeki isimlerden maksimum randıman almaya çalışan Hamzaoğlu, Amrabat, Dany ve Sercan gibi kiralıkların dönmesini istemiş, Sinan Gümüş ve Bruma’yla ilgili olumlu beklentilerini sıralamıştı. Fakat Hamza hocanın asıl dayanağının Tarık Çamdal olduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılı teknik adamın, “Tarık büyük bir yetenek. Ancak geçen sezon beklentilere yanıt veremedi. Ondaki potansiyelin farkındayım ve yeni sezonda bambaşka bir Tarık izleyeceğiz. Her iki kanatta da, orta alanda değişik pozisyonlarda kullanabileceğimiz bir joker olacak. Sadece oyun bilgisini geliştirmesi gerekiyor. Özellikle bu defansif yönden sıkıntı yaratıyor. Kendine olan aşırı güveni güzel bir şey. Ama atağa kalkarken kaptırılan toplar sıkıntılara yol açıyordu. Bu yüzden kadroya giremedi. Tarık hatalarını düzeltecek ve yeni transferimiz olacak” dediği öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler