HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Kasımpaşa ile Süper Lig 5. haftasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de lider olan Galatasaray'ın bu haftkai konuğu Kasımpaşaspor. Lige fırtına gibi başlayan ve ilk üç haftayı kayıpsız kapatan Galatasaray, geçen hafta Antalya deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Peki Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Kasımpaşa maçı bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Süper Lig'in 5. haftasında lider Galatasaray'ın konuğu 4. sıradaki Kasımpaşa. Süper Lig yeni sezona yepyeni bir kadro ile başlayan Galatasaray, ilk 3 haftada 9 puanı toplamış ve 10 gol atmıştı. Fakat geçen hafta Antalya deplasmanında bu ilk üç maçtaki görüntüsünde epey uzak Galatasaray, 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, bu akşam karşılaşacağı Kasımpaşa maçında taraftarlarına güzel futbol ve galibiyet hediye etmek istiyor. Peki Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 5. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Galatasaray - Kasımpaşa maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. 16 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak Galatasaray - Kasımpaşaspor maçı beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇI 27. KEZ OYNANACAK!

Galatasaray ile Kasımpaşa, bu akşam 27. kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecekler. Geçmişte oynanan 26 lig maçından 16'sını Galatasaray kazanırken 6 karşılaşma berabere sonuçlanmıştı. Bu maçlarda Galatasaray, Kasımpaşa ağlarına 51 gol bırakırken Kasımpaşa bu gollere 25 kez yanıt verdi.

Galatasaray, üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 mağlup ederken geçtiğimiz sezon Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 2-1 kazandı ve Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadele ise 3-1 Kasımpaşa galibiyetiyle bitti.

Galatasaray, lige Kayseri, Osmanlı ve Sivas galibiyetleri ile başlamış son maçta Antalya deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönmüştü. Rakip Kasımpaşa ise ilk 4 haftada Alanya ve Yeni Malatya'yı mağlup ederken Beşiktaş ile berabere kalmış, Akhisar'a deplasmanda yenildi.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11'İ
Muslera, Mariano - Maicon - Serdar - Latovlevici, Fernando, Rodrigues – Ndiaye – Belhanda – Tolga, Gomis.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler