HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray (Maçı) Eskişehir Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? GS MAÇI

Galatasaray Eskişehirspor maçı ne zaman? Galatasaray Eskişehirspor maçı saat kaçta? Galatasaray Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Galatasaray Eskişehirspor maçı detayları bu sayfada

Galatasaray (Maçı) Eskişehir Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? GS MAÇI

**

Galatasaray Eskişehirspor maçı ne zaman? Türkiye Kupası finali Galatasaray ve Eskişehirspor arasındaki maçla sahibini bulacak. Galatasaray Eskişehirspor maçı hangi tarihte? Galatasaray Eskişehirspor maçı biletleri, maç ile ilgili son dakika haberleri Mynet Spor'da bulabilirsiniz.**

Galatasaray Eskişehirspor Kupa Finali ne zaman?, Galatasaray Eskişehirspor maçı nerede? Kupa finaliyle ilgili tüm bilgiler bu haberde.

Dev maça artık saatler kaldı. Eskişehirspor vs Galatasaray

Yer: Konya Atatürk Stadı

Tarih: 7 Mayıs Çarşamba

Kanal: ATV veya A haber

Saat: 20.00

**

Galatasaray Eskişehirspor maçının Hakemi Hüseyin Göçek**

MANCINI: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Geripas.com'un haberine göre Roberto Mancini, "Lig maçına bakıldığında 3-0 galip gelen bir Galatasaray var ama bu, finalde favori olması anlamına gelmiyor. O yüzden avantajlı veya üstün bir taraf olarak değerlendirmek doğru olmaz. Final için ekstra bir motivasyona ihtiyaç yok. Eskişehir ile bir kere karşılaştık. Daha önce de karşılaştığımız maçları izledim. Çok iyi oynayan bir takım. Dürüst olmam gerekirse,

Eskişehirspor'u, finalde karşılaşmayı istediğimiz en son takım olarak nitelendirebilirim." ifadelerini kullandı.

SARIOĞLU: "TARAFTARLARIMIZ İÇİN..."

"Sadece futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir maç olsun. Bizim amacımız kupayı kazanmak. Kazanmak için sahada neler yapmamız gerekiyorsa onları yapmaya çalışacağız. Sezgin'e ve takım arkadaşlarına başarılar diliyorum. Onlar da ellerinden geleni yapacaklar. Güzel bir maç olsun, statta, televizyon karşısında izleyenlerin keyif alacağı bir maç olsun. Ligde şampiyonluğu elimizden kaçırdık, Türkiye kupasını alıp taraftarımızı bir nebze de olsa sevindirmek istiyoruz."

ES-ES'TEN 3 FİNAL, 1 KUPA

İlk kez 1969-70 sezonunda finale yükselen Eskişehirspor, Göztepe ile karşılaşmış, ilk maçtan 2-1 galip ayrılsa da, ikinci maçta 3-1 mağlup olarak kupayı kazanamamıştı. Bir sezon sonraki finalde Eskişehirspor ile Bursaspor eşleşmesinden kırmızı siyahlılar galip ayrılıyor, kupa ilk kez İstanbul ve İzmir dışına çıkıyordu. Eskişehirspor, son kez 1986-87 sezonunda Türkiye Kupası finaline yükseldi. Gençlerbirliği’ne ilk maçta 5-0 mağlup olan Eskişehirspor, ikinci maçı 2-1 kazansa da bu skor kupa için yeterli olmadı.

Biletler tükendi

Final maçı için Galatasaray taraftarlarına ayrılan biletlerin tamamı tükendi. Eskişehirspor taraftarlarına ayrılan biletlerin satışına sadece stat gişelerinde devam edilecek

Galatasaray ile Eskişehirspor'un 7 Mayıs Çarşamba günü Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletlerinin internet üzerinden satışı tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası final maçının bilet satışlarının tamamlandığı kaydedildi.

Galatasaray taraftarları için ayrılan biletlerin tamamının tükendiği, Eskişehirspor taraftarları için bilet satışının stadyum gişelerinden devam edeceği ifade edildi.

Eskişehirspor taraftarlarının, Konya Atatürk Stadı ve Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki gişelerden biletlerini alabilecekleri belirtilen açıklamada, ayrıca gösterilen yüksek ilgi nedeniyle futbolseverlere de teşekkür edildi.

Eskişehir taraftarından bilet isyanı

Bilet almak için gece saat 02.00'den itibaren sıra bekleyen Eskişehirspor taraftarı Murat Çora, bu kuyruğu TFF'nin görmesini istediğini belirterek, binlerce Eskişehirspor taraftarının bilet almak için adeta çile çektiğini kaydetti.

Eskişehirspor sevdalılarının bunu hak etmediğini ifade eden Çora, "27 yıl sonra Türkiye kupası finalini izlemek istiyoruz. İşte çıkıp gece buraya geldim" dedi. Serkan Özcan da saat 06.00'dan beri sırada olduğuna değinerek, maçı kazanıp kupayı Eskişehir'e getirmek istediklerini bildirdi.

Ayça Deveci ise saat 8'de sıraya girdiğini ancak 2 metre ilerleyebildiklerini anlattı. Bilet almadan gitmek istemediğini vurgulayan Deveci, "Daha önce Eskişehirspor'un Türkiye kupasını aldığının görmedim. Bu kez görmek istiyorum" diye konuştu.

Taraftarlar, fiyatları 100, 60 ve 40 lira olarak belirlenen biletleri, federasyon internet sitesinin yanı sıra Eskişehir Atatürk Stadı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda açılacak gişelerden satın alabilecek.

Maça özel tarife

Eskişehirspor ile Galatasaray'ın 7 Mayıs Çarşamba günü Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası final maçına Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile gidecek taraftarlar için ek sefer konuldu.

Eskişehirspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim kurulumuzun TCDD ile yaptığı görüşmeler sonucunda 7 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir-Konya yönüne kalkış saati 12.00 olan ve Konya-Eskişehir yönüne kakış saati 23.15 olan Yüksek Hızlı Tren seferi ilave edilmiş ve bilet satışı başlamıştır."

YHT'nin ek ilaveleri sonrası Eskişehir-Konya-Eskişehir final maçına özel sefer saatleri şöyle oldu:

Eskişehir-Konya: 08.00-12.00-14.30-16.00

Konya-Eskişehir: 09.35-18.55-23.00-23.15-23.30

Öte yandan kulübün sağlayacağı otobüslerle ücretsiz olarak Konya'ya gitmek isteyen taraftarların, Perşembe ve Cuma günü saat 09.00-18.00'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda kurulacak kayıt masalarına, maç bileti ve TC kimlik numaralarıyla kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

Mancini: Kupayı kazanmamız gerekiyor

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik direktör, "Gençlerbirliği karşısında çok erken goller yedik, motivasyonumuz düştü. Ancak ikinci yarıda çok daha iyi oynadık, müthiş motive oynadık. Agresif tarafımızı sahaya yansıttık ve sahadan galibiyetle ayrıldık.

Eskişehirspor karşısında çok zor bir maç olacak. Her şey olabilir ama, biz maça iyi başlayıp maçı istediğimizi göstermemiz gerekiyor. Finali kime karşı oynarsanız oynayın, tek maç üzerinden olduğu için bir an olsun konsantrasyonu kaybetmemek gerekir." dedi.

Mancini sözlerini "Önümüzdeki bir kupa için iyi bir şans var. Hem biz hem de Eskişehirspor bu kupayı istiyor. Türkiye Kupası'na gelebilmek için belki de 18 maç fazla oynadık. Bu kadar emek vermişken finalde kazanmamız gerekiyor?." diyerek noktalarken, Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe final serisinin son maçı için Abdi İpekçi Spor Salonu'na gitmeyi planladığını söyledi.

Emre‘nin küfürü Galatasaraylıları çıldırttı

Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Emre Belözoğlu'nun, Akhisar deplasmanında maçın hakemi Ali Palabıyık'a yaptığı itiraz, Galatasaray taraftarlarını çıldırttı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyesi ile karşı karşıya gelirken, sarı-lacivertlilerin tecrübeli ismi Emre Belözoğlu'nun maçın hakemine yapmış olduğu hareketler sarı-kırmızılı taraftarları çıldırttı.

Mücadelenin 61. dakikasında maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kendisine sarı kartgöstermesinin ardından sinirlenen Emre'nin, ekranlara yansıyan görüntülerde, el-kol hareketleri ile birlikte Palabıyık''ın annesine küfür ettiği görüldü.

Kariyerinde birçok kez sahadaki agresif hareketleri ile ön plana çıkan millioyuncunun bu sözleri sosyal medyada ise gündem yarattı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, aralarının iyi olmadığı Emre Belözoğlu'nu hedef alarak; "Melo'yu görenler, bunu nasıl görmüyor" şeklinde yorumlar yaptı.

ŞÜKRÜ ERGÜN: EMRE HAKEME SÖVER DE SEVER DE

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

Fenerbahçe’nin Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada Emre Belözoğlu’nun hakem Ali Palabıyık ile girdiği küfürlü diyalog Galatasaray’ın tepkisini çekti. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, yaptığı açıklamada “Onun zaten dokunulmazlığı var, ona her şey serbest. Melo için ‘kovardım’ diyenler şimdi ne yapacak?” diyerek hem Türkiye Futbol Federasyonu’na hem de Fenerbahçe yönetimine yüklendi.

Konuşmasına Emre’nin her maçta böyle olaylara bulaştığını söyleyerek devam eden Ergün “Emre’nin dokunulmazlığı var. Ona herşey serbest. Hakeme söver de sever de! Bizim Melo ‘dil çıkartıyor’ diye ortalığı yakanlar, şimdi ne yapacaklar. TFF Başkanı ‘Ben olsam Melo’yu kovardım’ dedi. Bir dil çıkartma yüzünden. Emre hakeme sövdü. Hem de TFF’nin hakemine. Şimdi ne diyecek acaba?” ifadelerini kullandı.

Mancini’den Melo’ya sert uyarı!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda Eskişehirspor ile Konya’da oynayacağı finale kilitlendi…

9 yıldır kupaya hasret olan Sarı-Kırmızılılar, kupayı müzesine götürerek ligdeki ikincilik yarışı öncesinde de moral kazanmak istiyor…

Teknik direktör Roberto Mancini, takım içi toplantılarında oyuncularına bir dizi uyarılarda bulundu. Kalan üç maçı da kazanarak önemli iki hedefi yakalayacaklarını kaydeden Mancini, tüm maçlarda kontrollü davranmaları gerektiğini vurguladı.

İtalyan teknik adam, agresif tavırlarıyla dikkat çeken Felipe Melo ile baş başa görüştü… Brezilyalı oyuncuya, kupa finali ve lig ikinciliği yolunda kendisine çok ihtiyacı olduğunu belirten Mancini, kalan 3 maçta daha sakin davranmasını istedi…

Sarı-Kırmızılılar’da Eskişehirspor ile oynanacak final öncesinde Fernando Muslera ve Didier Drogba’nın durumları merak ediliyor. Elazığspor maçında dizinden sakatlanan Uruguaylı file bekçesi finalde oynayabilecek duruma geldi. Yurt dışından getirilen özel aşılarla uygulanan yoğun tedaviye olumlu cevap veren Muslera’nın Konya’da kaleye geçeceği gelen haberler arasında.

Sakatlığının ardından Katar’da tedavi olan ve haftasonu İstanbul’a dönen Didier Drogba’dan ise Sarı-Kırmızılılar’a iyi haberler gelmiyor. Sakatlığı tam olarak düzelmeyen ve takımdan uzun süredir ayrı kalan Fildişi Sahilli yıldız için, sağlık heyeti Eskişehirspor maçında forma giymesini risk olarak görüyor.
Drogba’nın ligdeki Trabzonspor maçına yetişmesinin bile zor olduğu öğrenildi…

Mancini'ye rekor kupa primi

8 ay için 3.5 milyon euro ücret alan Mancini, kupayı havaya kaldırırsa 500 bin euro daha kazanacak. Bu sezon için 12 milyon TL ödenecek olan İtalyan hoca, gelecek sezon ise voleyi vuracak.

Akşam Gazetesi'nden Şafak Kayarlar'ın haberine göre; Galatasaray, sezonun ilk hedefine ulaşmak için bugün Eskişehirspor ile Konya'da finale çıkarken maçın sonucu en çok Roberto Mancini'yi ilgilendiriyor. Çünkü Mancini kupayı alırsa hem tamamen duygusal bir zafer yaşayacak. Eleştiri oklarını hafifletecek olan Mancini, kupa sözleşmesindeki bonus gereği Türkiye Kupası zaferine 500 bin euro alacak. Yani TL cinsinden 1 milyon 460 bin lira.. İtalyan teknik adamın bu primi aslında Türkiye Ligi'ndeki bir çok teknik direktörü yıllık ücretinden fazla.

12 Milyonun karşılığı ne?

Tabii G.Saray'da Fatih Terim'den sonra Ekim ayında göreve gelen Mancini'nin 8 aylık toplam maliyeti de duduk uçuklatacak cinsten. İtalyan hoca 8 ayda 3.5 milyon euro da transfer ücreti almıştı. Mancini'nin kupa dahil 8 aylık kazanacağı para 4 milyon euro olacak. Yani toplamda 11 milyon 673 bin TL'lik bir gelire ulaşacak. Süper Lig'de şampiyonluğu ıskalayan, kupada zar zor finali bulan, Beşiktaş ile de en değerli ikincilik için mücedele eden ama futbol keyfi hiç vermeyen Mancini'nin yıllık faturası 12 milyon gibi astronomik bir rakama ulaşacak.

Bonuslara bak bonuslara

Peki Mancini gelecek yıllar için ne olacak? 2 sezon daha sözleşmesi bulunan Mancini'nin sezonluk sözleşmesi 4.5 milyon euro. Artı bonusları da şöyle: Lig şampiyonluğu 1 milyon euro, Lig Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline sonraki sezon için 300 bin euro zam, Türkiye Kupası 500 bin euro, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali 350 bin euro, yarı final 500 bin euro, final 1 milyon euro, Avrupa şampiyonluğu 2.5 milyon euro, Avrupa Ligi finali 300 bin euro, Avrupa Ligi şampiyonluğu 1 milyon 150 bin euro, UEFA Süper Kupa 500 bin Euro, FIFA Kulüpler Dünya Kupası 300 bin euro.

**GALATASARAY

**

ESKİŞEHİRSPOR

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler