HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Östersunds maç özeti: Galatasaray kupalara veda etti!

Galatasaray Östersunds maç özeti yayınlanmak üzere ve koşullar el verdiğince maç özetini sizlere sunacağız. Galatasaray Östersunds karşısında 1 - 1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Östersunds, Galatasaray karşısında adeta devleşti ve Galatasaray ise kendisine yakışmayan bir futbol oyunu sergiledi. Galatasaray Östersunds maç özeti ile birlikte maçtan önemli dakikaları da haberimizde bulabilirsiniz. İşte Galatasaray Östersunds maçı hakkında her şey!

Galatasaray Östersunds maç özeti: Galatasaray kupalara veda etti!

Galatasaray, Östersunds karşısında UEFA Avrupa Ligi'ni kaybetti! Kuzey takımı olan Östersunds, kendi ligi dolayısıyla Galatasaray'ın karşısına 'ısınmış' bir şekilde çıktı ve hak ettiği grubu kazandı. Galatasaray ise henüz hazırlık dönemi olması nedeniyle Östersunds takımını fazla zorlayamadı ve sonuç olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti! Galatasaray taraftarı ise şu sıralar başkan Dursun Özbek'e tepkilerini dile getirirken, Özbek'i istifaya davet ediyorlar.
Galatasaray Östersunds maçının ardından sarı kırmızılı takımın diğer rakibi de bu akşamki karşılaşma sonucunda belli olacaktı. Galatasaray, milyonlarca euro'luk transferlerine karşın UEFA Avrupa Ligi turunu geçemedi.

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇ ÖZETİ : MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, rövanş maçında Türk Telekom Stadyumu'nda Östersunds'u konuk etti.

Galatasaray'ın oyun üstünlüğünü elinde bulundurduğu mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi ve Galatasaray Avrupa'ya veda etti. Östersunds'un golünü 60. dakikada penaltıdan Nouri attı. Temsilcimiz Galatasaray'ın golü ise 69. dakikada Ahmet Çalık'tan geldi.

Sarı Kırmızılılar mücadeleye istekli ve arzulu başladı. İlk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü elinde bulunduran temsilcimiz, büyük bir taraftar desteğini arkasına alarak rakip kaleye gol için bastırdı.
İsveç ekibi sık sık oyunu durdurarak Galatasaray'ın baskısını kırmaya çalıştı. Topun kontrolünü elinden bırakmayan Sarı-Kırmızılılar son paslarda istediği sonuca ulaşamadı ve ilk devre sadece Yasin Öztekin ve Bafetimbi Gomis ile birer net pozisyona girdi ve bu pozisyonlarda gol sesi çıkmadı.

Devrenin son bölümünde yoğun bir baskı kuran Galatasaray aradığı golü bulamadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 0-0.

Mücadelenin ikinci yarısında da Galatasaray etkili başladı ve ilk devre bıraktığı yerden devam etti... 52. dakikada Belhanda'nın ceza sahasına gönderdiği ortaya Gomis kafayı vurdu ve top direğin yanından auta gitti.

Östersunds golü penaltıdan buldu... Ahmet Çalık'ın hatasında topla buluşan Ghoddos, Muslera tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Nouri, 60. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golün ardından tribünler 'yönetim istifa' ve 'Wesley Sneijder' tezahüratında bulundu ve protesto etti.

69. dakikada Galatasaray beraberliği yakaladı. Sinan Gümüş'ün kaleye vurduğu topa ayak koyan Ahmet Çalık, skoru 1-1'e getirdi ve takımını umutlandırdı.

GALATASARAY 1 - 1 ÖSTERSUNDS

STAD: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
HAKEMLER: Bastian Dankert, Mike Pickel, Rene Rohde (Almanya)
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet Çalık, Carole (Dk. 56 Eren Derdiyok), Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş, Belhanda, Yasin Öztekin (Dk. 70 Garry Rodrigues), Gomis
ÖSTERSUNDS: Keita, Mukiibi (Dk. 65 Doug Bergqvist), Papagiannopoulos, Pettersson, Mensah, Nouri, Bachirou, Widgren, Ghoddos (Dk. 66 Curtis Edwards), Sema (Dk. 82 Jamie Hopcutt), Gero
GOLLER: Dk. 69 Ahmet Çalık (Galatasaray) Dk. 60 Nouri (Östersunds)
SARI KARTLAR: Gomis, Muslera, Tolga Ciğerci, Rodrigues, Belhanda (Galatasaray)
Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesi bir Galatasaray taraftarını çileden çıkardı.

Maç oynandığı anda kameraların döndüğü bu kişi Passolig kartını yakarken görüntülendi. Yanındakiler de bu harekete destek oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler