HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Östersunds maçı canlı izle: Şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın

Galatasaray Östersunds maçı için şifresiz canlı izlenebilecek kanal alternatifleri de mevcut. Baştan söylemek gerekir; bu kanallar resmi olarak yayın yapan kanallar. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için bu maçı şifresiz yayınlayan kanalları bir araya getirdik. Galatasaray, Östersunds karşısında bu akşam avrupa'da var olmayı veya 'veda'dan bir tanesini seçecek. Maç, Türkiye'de D Smart tarafından yayınlanıyor. İşte Galatasaray Östersunds maçı ile ilgili şifresiz kanallar rehberi!

Galatasaray Östersunds maçı canlı izle: Şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın

Galatasaray, Östersunds karşılaşması ile temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi'nde olup olmayacağı belli olacak. Bu sezonun çalışmalarını erken açan Galatasaray, Östersunds karşısında ilk maçı 2-0 kaybetmiş ve tur şansını zora sokmuştu. Bu önemli karşılaşmayı yurtdışında takip edecek kişiler için şifresiz yayınlayan kanallar listesi oluşturduk ve böylece maçı canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz.

Bu akşam Galatasaray'ın ev sahipliğinde başlayacak olan Galatasaray Östersunds karşılaşması, saat 20.30'da çalacak hakemdüdüğü ile Galatasaray'lı taraftarlar 3 farklı galibiyeti beklemeye koyulacaklar.

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇI CANLI İZLE - ŞİFRESİZ KANALLARIN LİSTESİ!

Galatasaray Östersunds karşılaşması şifresiz yayın yapan kanallar!

Yukarıdaki bağlantımızı kullanarak Galatasaray Östersunds karşılaşmasını canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Bu maçı Alman kanallar, Belçikalı kanallar ve İsveç TV kanalları canlı ve şifresiz yayınlayacak.

İşte Galatasaray Östersunds maçı ilk 11'i:

Muslera - Maicon - Ahmet - Tolga - Yasin - Selçuk - Belhanda - Sinan - Linnes - Gomis - Carole

GALATASARAY TURU GEÇERSE OYNAYACAĞI MUHTEMEL TAKIM

Galatasaray ise 2. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup olduğu İsveç'in Östersunds takımını rövanşta elemesi halinde Azerbaycan'ın Inter Bakü ile Lüksemburg'un Fola Esch takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle 3. turda oynayacak. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasındaki ilk maçı ise ev sahibi Inter Bakü 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler